Nemsokára középiskolába megyek, és szeretnék hírnevet, hogy felfigyeljenek rám. Hogy csináljam?
Háát, a legyen hírneved elég tág fogalom...
Egy lánynak (gondolom lány vagy) sok mindenért híre mehet.
Vagy legyél feltűnően szép/vonzó kisugárzású, vagy különc és egyedi, sikeres valamiben, esetleg gazdag, vagy kerülj be a megfelelő körökbe.
Azonban nem olyan jó "híresnek lenni", nekem elhiheted...
Miért szeretnél mindenáron kitűnni?
igen lány vagyok!
miért nem jó a hírnév?
hát azért, mert még soha nem kaptam bárkitől is nagy figyelmet...vagy hogy felnéznek rám vagy valami.. és nagyon kevés önbizalmam van mert a mostani suliba mindenkinek a barátnőm tetszik, mindenki felfigyel rá, és egy semminek érzem magam mellette :(
Mindegy, mennyi rajongód lesz, mert sajnos általában legalább annyi ellenség is jut mellé.
Hasonló eseten mentem keresztül én is, amikor középiskolába kerültem. (Amennyiben megengeded, röviden elmesélném a történetet.)
Együtt mentünk középsuliba a legjobb barátnőmmel. általánosban mindig ő volt a közkedveltebb, és én ebbe úgy beletörődtem. Középsuliban azonban én kaptam a nagyobb figyelmet, ő pedig úgy érezte, csak az árnyékomban él.
Amikor engem emlegettek, akkor őt is, mert a barátnőm volt.
Nem tettem semmit a hírnévért, az csak úgy jött magától (mindenki ismert, sok srác akart járni velem, szépségversenyt nyertem...).
A barátnőmmel azonban napról napra távolodtunk egymástól. Végül kitalálta, hogy azzal akar kitörni, hogy engem eltávolít, így majd a helyembe lép.
Ami a következő évben történt, azt nem kívánom senkinek.
A lánynak nem sikerült kitörni, de engem teljesen tönkretenni igen. Soká tartott még teljesen helyrejöttem lelkileg. Akkor jöttem rá, ki a barátom igazán, és ki az csak addig futott utánam, még a reflektorfényben voltam.
A legszomorúbb az egészben, hogy egy életre elvesztettem a legjobb barátnőmet 5 perc (nem is vágyott) hírnévért.
Tudod, ha népszerű leszel, és a középpontba kerülsz, nem tudhatod, kiben bízhatsz, és kik a haszonbarátnők. Eleinte én is azt hittem, ez csak egy tinifilmben fordulhat elő de nem. Megesett a legjelentéktelenebb kisváros legszürkébb iskolájában is.
Nem elrettenteni akartalak, csak felvázoltam a helyzet árnyoldalát. Csak akkor válaszd ezt az utat, ha elég erős vagy, és nem száll a fejedbe a dicsőség.
Bocsánat, ha sikerült kiábrándítanom Téged, nem volt a céljaim közt. Ha elfogadsz segítséget (mit csinálj, hogy csináld, hogy ne), nyugodtan fordulhatsz hozzám.
L
hát ez elgondolkodtató!
mit csinált a barátnőd?:o
én úgy érzem, elég erős lennék. mitől törtél úgy ki a szürkeségből? mert említetted hogy általánosba mindig a legjobb barátnőd volt a reflektorfénybe. gimiben meg te. mit csináltál másképp? vagy változtattál magadon? néhány tipp jól jönne:)
Kérdezz, és válaszolok! :)
Ha magamtól elkezdeném írni a történetet, regényhosszúságúra nyúlna. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!