Milyen ruhákat vegyek majd szeptemberre középiskolába?
Augusztusban mindig szoktunk pár új ruhát venni,mégis legyenek újak is az iskolakezdésre.De ez most más,mert mégiscsak gimnáziumba megyek:)
Szeretnék majd egy új balerinacíipőt,egy mostanság divatos kendőt,egy farmert és pár pólót.
Ti mit vennétek,vagy mit vesztek?Mit ajánlanátok?
hm... én most újítok.
az utóbbi időbe úgy érzem megváltoztam. és ez a ruhatáramra is vonatkozik. próbálok olyan ruhákat vásárolni, amiket majd úgy állítok össze, hogy ne jöjjön velem szembe az utcán. :))
jaa.. hát akkor ott a kínai, vagy ha több pénzed van akkor Zara, New Yorker, H&M :)
amúgy hidd el a turkálóba is vannak jó ruhák..végülis azok már extrémebbek. :)
polyvore.com-on is találni jó összeállításokat amúgy. :)
hát egy két cucc jó a drágább boltokban,de nem akkor amikor sokat kellene venni:D
van itt egy kínai,ami tök jó,egyeltalán nem lepukkadt,ott szoktunk vásárolni:D
de mik azok a darabok,amiket ti vennétek??:D
csőnacit beszereznék
és/vagy világos és sötét farmert is :)
Vegyél csillógós pólót,partyszemcsis pólót virágosat :)
Minden színben legyen pólód legalábbis amik mennek a más ruháidohoz. Vegyél sulitáskát,hogy tudj választani. Csini fehérnemű :)
vegyél hosszúujjút is meg pulcsit és szerezz be átmenetikabátot ;)
Én is gimis vagyok. Szerintem egy skinny (tapadós) nacit, amit kábé akármivel kombinálhatsz. Overall minek a suliba?! Amúgy ha vannak öltözködési szabályok, akkor azokat tartsd be...szerintem ne vegyél túl kivágott felsőket, ujjatlan, rövidujúú jöhet, pántost mellőzd, csak ha nagyon tetszik valami...nem tudom pontosan milyen a stílusod, de ha visszafogottabb, akkor vehet pulcsikat is.
Lábbeli: mindenféleképpen legyen legalább 1 szandálod, balerinacipőd és tornacipőd is, esetleg valamilyen papucs, bár én mellőzném a suliba. Ha szereted a nyári csizmákat, vegyél, nagyon divatosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!