Hogyan oltozzek/nezzek ki, hogy felfigyeljenek ram a gazdag/meno pasik?
Legyél te is menő és gazdag, akkor nem az ő hírnevükön és pénzükön fogsz függeni, legyen saját kocsid, ne kelljen furikázni a segged, és shoppingolást is saját zsebből fizesd. Legyél szép és okos is.
Bocs, de ha ez a szempontod pasikeresésnél, akkor beleillesz abba a skatulyába.
ennél szánalmasabb kérdést Isten az atyám még nem olvastam gyk-n...ne várj kedves, és hasznos válaszokat...de egye fene...leírom kb, hogy mi kell azokhoz a tipikus gazdag, menő, gengszter meg mittomén milyen fickókhoz....
műhaj...lehetőleg szőke...esetleg fekete...de hosszú legyen...rettentő hosszú műkörmök...szolisárgaság...lehetőleg feltöltött száj...vékony rajzolt/tetovált szemöldök...nagy mell/műmell...magassarkú...miniruha/szoknya/cicanaci...mellkidobós felső...műszempilla...agyonsminkelt hétköznapok...tudj jól sz*pni...mindig b@szható legyél...kb ennyi...ja és ne legyen túl sok eszed...bár...ha lenne, valszeg nem akarnál menő/gazdag pasit szerezni a külsőddel...:):):)...
sok sikert:)
22L
ja..kifelejtettem...legyél vékony...nyafogj néha...és az sem árt ha elmész k*rvának vagy táncoslánynak ;)
22L
műhaj...lehetőleg szőke...esetleg fekete...de hosszú legyen...rettentő hosszú műkörmök...szolisárgaság...lehetőleg feltöltött száj...vékony rajzolt/tetovált szemöldök...nagy mell/műmell...magassarkú...miniruha/szoknya/cicanaci...mellk
idobós felső...műszempilla...agyonsminkelt hétköznapok...tudj jól sz*pni...mindig b@szható legyél...kb ennyi...ja és ne legyen túl sok eszed...bár...ha lenne, valszeg nem akarnál menő/gazdag pasit szerezni a külsőddel...:):):)...
nekem volt gazdag pasim (bár nem ajánlom)
és ezek közül csak festett szőke a hajam sminkelem magam de nem túlzottan és magassarkút hordok de nem mindig
nincs rá tuti recept...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!