Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan oltozzek/nezzek ki,...

Hogyan oltozzek/nezzek ki, hogy felfigyeljenek ram a gazdag/meno pasik?

Figyelt kérdés
Mik a fontos dolgok?
2011. máj. 16. 20:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Erre fogsz kapni az értelmes emberektől poénos válaszokat meg olyanokat amik majd jól helyreraknak, a kevésbé értelmesektől meg majd valódi tippeket.
2011. máj. 16. 20:59
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg a luxusprostikat hogy öltözködnek pl Google-ban.
2011. máj. 16. 21:01
 3/12 A kérdező kommentje:
azt hiszem most a kevesbe ertelmesnek titualt emberek valaszat varom, akar tapasztalatokat is. bar nem hinnem hogy igy be kene skatulyazni az embereket.
2011. máj. 16. 21:04
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Legyél te is menő és gazdag, akkor nem az ő hírnevükön és pénzükön fogsz függeni, legyen saját kocsid, ne kelljen furikázni a segged, és shoppingolást is saját zsebből fizesd. Legyél szép és okos is.

Bocs, de ha ez a szempontod pasikeresésnél, akkor beleillesz abba a skatulyába.

2011. máj. 16. 21:06
 5/12 anonim ***** válasza:
Egyetértek: ha valaki gazdag pasit akar fogni a külsejével akkor az a nő nemhogy beleillik, de rá szabták az efféle skatulyákat!
2011. máj. 16. 21:09
 6/12 anonim ***** válasza:
szégyen...
2011. máj. 16. 21:10
 7/12 anonim ***** válasza:
Hát én inkább maradok ,,szegény", szeretem a barátom és ő is őszintén szeret, és nem csak a külsőmért ez az igazi gazdagság... A pénz nem boldogít.
2011. máj. 16. 21:26
 8/12 anonim ***** válasza:

ennél szánalmasabb kérdést Isten az atyám még nem olvastam gyk-n...ne várj kedves, és hasznos válaszokat...de egye fene...leírom kb, hogy mi kell azokhoz a tipikus gazdag, menő, gengszter meg mittomén milyen fickókhoz....

műhaj...lehetőleg szőke...esetleg fekete...de hosszú legyen...rettentő hosszú műkörmök...szolisárgaság...lehetőleg feltöltött száj...vékony rajzolt/tetovált szemöldök...nagy mell/műmell...magassarkú...miniruha/szoknya/cicanaci...mellkidobós felső...műszempilla...agyonsminkelt hétköznapok...tudj jól sz*pni...mindig b@szható legyél...kb ennyi...ja és ne legyen túl sok eszed...bár...ha lenne, valszeg nem akarnál menő/gazdag pasit szerezni a külsőddel...:):):)...

sok sikert:)

22L

2011. máj. 17. 08:54
 9/12 anonim ***** válasza:

ja..kifelejtettem...legyél vékony...nyafogj néha...és az sem árt ha elmész k*rvának vagy táncoslánynak ;)

22L

2011. máj. 17. 08:55
 10/12 anonim válasza:

műhaj...lehetőleg szőke...esetleg fekete...de hosszú legyen...rettentő hosszú műkörmök...szolisárgaság...lehetőleg feltöltött száj...vékony rajzolt/tetovált szemöldök...nagy mell/műmell...magassarkú...miniruha/szoknya/cicanaci...mellk

idobós felső...műszempilla...agyonsminkelt hétköznapok...tudj jól sz*pni...mindig b@szható legyél...kb ennyi...ja és ne legyen túl sok eszed...bár...ha lenne, valszeg nem akarnál menő/gazdag pasit szerezni a külsőddel...:):):)...

nekem volt gazdag pasim (bár nem ajánlom)

és ezek közül csak festett szőke a hajam sminkelem magam de nem túlzottan és magassarkút hordok de nem mindig

nincs rá tuti recept...

2011. máj. 17. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!