Pesten minden kamasz olyan gazdag vagy mi?
Apuci pénze
Pasijuk pénze
Környezet. Ha az elegáns negyedbe mész ott az ottani, ha az Ázsia centerbe ott meg egy másik társadalmi réteget találsz.
ennek egyetlen oka van: aki nem pest belvárosában lakik, a lakheléyhez az a legközelebbi bevásárlóközpont, vagy butiksor ahova tud menni. Ezért aztán ezek a gazdag kamaszok pestemegye egész területéreől, de legalábbis a feléről beözönlenek pestre, és ott vásárolnak. A kevésbé gazdag kamaszok pedig elmennek a helyi áruházba, és ott vásárolnak de te nem őket látod. Azért mászkál annyi fiatal márkás zacsival ott, mert ott vannak szatmányban a márkaboltok.
egyébként meg: nem láttál még engem vigyorogva kijönni a turkálobol. :D
az nem az ő pénzük, hanem a szüleiké
az én szüleimnek nincs sok pénzük, ebből következik, hogy nem telik márkás cuccokra
nem is baj, nekem a kínai is megfelel csak ha egy felső kicsit drágább mint amit megengedhetnék magamnak akkor azt nem vehetem meg
Megint ezek a hülye általánosítások. Látsz egy kamaszt sétálgatni a Váci utcában, akkor ezt gondolod: "Ó, de ráér a kis hülye". De ha még vesz is valamit: "Ó, hát gazdag szülők elkényeztetett kölke". Én 5 utcányira lakom a Vácitól, néha bemegyek az üzletekbe nézelődni, mert kikapcsol, még ha nem is veszek semmit. Nem fogok kimenni azért az Örs vezér térig, hogy nézelődjek egyet. Nem kell ilyen rosszindulatúnak lenni, de most már jó tudni, hogy mit gondolhatnak akár rólam is a felnőttek csak azért, mert arrafelé lakom és természetes, hogy kimegyek oda sétálgatni.
16L
Nincs jobb dolguk,csak a szüleik,barátjuk (ahogy az előttem szóló is írta) pénzét elba..ni és ezek az emberek ez alapján ítélik meg a többi embert is.Ha rajtad éppen nem a legutolsó divat szerint feszül a ruha,akkor "szóba sem jöhetsz"! :D Én nem is figyelek ezekre az emberekre vagy ha igen,mosolygok egyet magamban,egyéb tekintetben pedig az a véleményem,h "fogalmatlan" hülyék!:P
Én is megveszem magamnak a márkát,de csak az igényeset és izléseset és főleg nem státusszimbólumkét teszem ezt!!!ja, és nem össze-vissza,ha kell,ha nem...
át kell nézni az ilyen embereken!ja,és megfigyelted,általában ezek mutogatják magukat a menő "barcinőciükkel" :D meg fasziukkal "pózolva" a menő "partykon" mosolyogva,h ők milyen faszák....szánalmas!!!az egész csak egy álarc,képmutatás,nem ismerik valójában önmagukat sem... -Márai Sándor Füveskönyvéből tudnék idézni,de nyilván fölösleges lenne... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!