Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Pesten minden kamasz olyan...

Pesten minden kamasz olyan gazdag vagy mi?

Figyelt kérdés
Komolyan mondom, megyek a belvárosban, nézelődök az üzletekben és ilyen 16-17-18 éves lányok, mint valami manökenek viszik a kezükben a márkajelzéses zacskókat, 10 centis magassarkúban vagy a legújabb trend szerinti ruhákban. De nem csak 1-2 van belőlük, tucatnyi ilyen lányt látok. És akkor még milyen lenézően néznek másokra. Ezeknek honnan van annyi pénzük? Mondjuk főleg a Belvárosban látok ilyen fiatalokat.
2010. aug. 7. 14:23
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

a pénz nem boldogít, de a hiánya boldogtalanná tesz az már biztos :)

a nagyvárosban minden más, az az emberek gyűjtőhelye, de ugyanúgy láthatod ott a rengeteg csövest is... Nekem az szúrja a szememet. Nekem nincs bajom a gazdag emberekkel, ha megteheti legyen. Ismerek olyat akinek már áll az audi a garázsban de még jogsija nincs... Én is megadnám a gyerekemnek ha tudnám. A legújabb trend szerint öltözködnek? hát ha nekik tetszik és megtehetik. Írtad krédező, hogy "nézelődsz az üzletekben" legközelebb mikor arar jársz ne az üzletekben nézelődj. Menj és nézz végig az utcán, két ilyen tinilány közt meg fogod látni a munkást aki éhbérért dolgozik, és a csövest aki még azért sem tud. Igazságtalan ugye? de azért te sem vennél házat a csövesbácsinak. az élet igazságtalan, aki tud nem akar segíteni, aki nem tud az akar, de ahogy megtehetné másra költi.

egyébként minden csak nézőpont kérdése... valószínűleg egy gucci márkaboltban csak gazdag elkényeztett lányok vásárolnak, én azt sem fizethetem meg hogy betegyem alábam :) te csak kiragadtál egy réteget, és merőben nem a legfelháborítóbb réteget.

2010. aug. 7. 23:37
 22/24 anonim ***** válasza:
csak irigy vagy ennyi. már leírták elöttem is, teljesen látszik a stílusodból, hogy te is szivesen megtennéd, ha lenne rá lehetőséged, de ez persze normális, a legtöbb ember szeret pénztszórni :D ne másokkal törődj, örülj annak ami van, és próbálj egyre feljebb jutni az életben ;)
2010. aug. 8. 19:58
 23/24 anonim válasza:
Fizetést elkölteni arra, és semmi autó vagy semmi lakás?
2011. júl. 26. 22:07
 24/24 anonim ***** válasza:

Az embert mindig jobban mellbevágja a luxus... vagy leglábbis a mi post-kommunista világunkban. Mindig lehet találni olyat, akinek egy kicsit jobban megy. Nem, nem igazságos, de gondolj arra, hogy valakinek meg a te életmódod az esztelen fényűzés.

Két utcával feljebb a parkban már ott szívják a zacskóból a ragasztót ugyanilyen korú gyerekek. A számukra meg a te bolban vett ruháid tűnnek fényűzésnek, nem értik mitől jobb mint a turkálós, mert ők még azért is összetennék a kezüket mert alapból nekik csak vöröskeresztesre meg kukázottakra telik.

Ők is valószínüleg felteszik maguknak a kérdést, hogy neked erre miből telik. Ja persze, apuci és anyuci adta... vagy fizették az iskoláidat, így le tudtál érettségizni sőt, esetleg még el is tudtad végezni az egyetemet.

Nagyon sokan már gyereként sem kapják meg azt az odafigyelést ami lehetővé tenné nekik hogy leérettségizzenek, és miőta 16 évesen ott lehet hagyni az iskolát, már a szülő is azonnal elküldi lopni vagy illegálisan árulni a gyerekeit amint lehet. Sőt, korbban is. Mert kell nekik a pénz, nem valamikor a jövőben, hanem szerdáról péntekre, hogy ne haljanak éhen.

2011. júl. 27. 09:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!