Hol találok olcsón csizmát pesten?
Figyelt kérdés
Váci úton vannak kis üzletek ahol nézelődhetek szerintetek? Vagy merre keressek. Humanic kicsit drága, deichmanos cipőim mindig hamar tönkremennek.
Eléggé le vagyok égve, előfordulhat, hogy 4-5 ezerért találok csizmát?
2011. okt. 22. 13:26
1/4 anonim válasza:
Ha ennyire nincs pénzed és jót akarsz, akkor szerintem vegyél használtan pl. vaterán.
2/4 anonim válasza:
A Rákóczin végig sok kis üzlet van, egymás melett 2 vagy 3 is a Ferenciek és az Astória között.
Amúgy az Örsnál ott a Sugár és a buszmegállók mellett a vásárcsarnokban is van egy kínai, Asia Center, piac.
3/4 anonim válasza:
Józsefvárosin biztos kapsz annyiért.
4/4 anonim válasza:
Az Asia centerben nézd meg szerintem, a Váci utca környékén minden jóval drágább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!