Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Pesten minden kamasz olyan...

Pesten minden kamasz olyan gazdag vagy mi?

Figyelt kérdés
Komolyan mondom, megyek a belvárosban, nézelődök az üzletekben és ilyen 16-17-18 éves lányok, mint valami manökenek viszik a kezükben a márkajelzéses zacskókat, 10 centis magassarkúban vagy a legújabb trend szerinti ruhákban. De nem csak 1-2 van belőlük, tucatnyi ilyen lányt látok. És akkor még milyen lenézően néznek másokra. Ezeknek honnan van annyi pénzük? Mondjuk főleg a Belvárosban látok ilyen fiatalokat.
2010. aug. 7. 14:23
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
94%

Sokat tudnék ide írni. A lényeg hogy a "mai" lányok (többségében) szeretnek öltözködni.Nyilán vannak olyanok akik anyutól aputól kapják a 10ezreket hogy vásároljanak(én is szoktam) vannak akik gyüjtik rá a pénzt. A gyerek zsebpénzt kap, miért ne költené el?! HA más nem érdekli cask a ruhák, divat és heti szinten kap zsebpénzt akkor havonta/2 havonta igenis telik ruhára neki.

Nem hiszem hogy ezért el kéne ítélni vagy bármi. én is megteszem és mindenki aki teheti. JA és én is jöttem már ki turkálóbl mosolyogva.. Semmi szégyen.

2010. aug. 7. 16:53
 12/24 anonim ***** válasza:
25%
Látom, a sok hülye lepontozott. Én az ilyeneken olyan jókat nevetek.
2010. aug. 7. 17:01
 13/24 A kérdező kommentje:
Jó, 16 éves lány, nem pont az olyanokra céloztam, mint te. Az más, ha ott laksz és azért sétálgatsz ott, mellesleg irigyellek, nagyon jó lehet azon a környéken élni. Minden olyan "elit":D
2010. aug. 7. 17:04
 14/24 anonim ***** válasza:
51%
Miért kell más pénztárcájában turkálni?És ha a szülei pénzét költi akkor mi van?Valószínűleg megtehetik.Azért mert valaki nem teheti meg más még igen.És szerintem ha a szüleidnek sok-sok pénze lenne nagyon szívesen adna és te nagyon is szívesen költenéd el.Ezt nem is értem.Na ez irigység.Én nem voltam elkényeztetett kislány.És régen én is irigykedtem másokra,de nem adtam hangot neki.Tanulj sokat vagy ha nem olyanok a képességeid,akkor legalább tanulj meg angolul és irány külföld.Máris gazdagabb leszel,mint ők.
2010. aug. 7. 20:28
 15/24 anonim ***** válasza:
38%
Csak a saját értelmi képességeiteket bizonyítjátok.
2010. aug. 7. 20:57
 16/24 anonim ***** válasza:
35%
17:04: Elit? Szóval tetszene neked is, cak az fáj hogy te nem teheted meg. ahaha
2010. aug. 7. 21:09
 17/24 anonim ***** válasza:

Én is ismerek ilyen lányt, kedvelem is őt. A partikon VIP- es, a "sztárokkal" puszipajtás, eredeti LV, Hermes Birkin stb. táskája van, szaladgálós csizmát a Zarában vesz 35.000ért, havonta viszik külföldre nyaralni mindenféle pasik.

De amikor nem játssza meg magát akkor mindig szenvedő fejet vág, mert nem boldog. És azt mondta, nem pénzre vágyik, hanem egy olyan srácra akibe őrülten szerelmes lehetne és viszontszeretné, és annyi pénz elég lenne neki, amennyi egy normális megélhetéshez kell, luxus nélkül.

Amikor meglátjuk, mindig valaki mondja, hogy jön "Miss Világfájdalom" mert tényleg mindig olyan boldogtalan feje van, mintha neki lenne a legrémesebb élete.

Pedig gyönyörű, fiatal (21 éves), pénze van, vagyis a pasijainak, a világot körbeutazta már, és neki egy jobb táskája drágább mint az én összes ruhám (pedig nem kínaikból öltözöm én sem).

A partikon pedig ragyog mintha minden tökéletes lenne, hasonszőrű barátnőivel együtt.

Nem minden arany ami fénylik.

2010. aug. 7. 22:23
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Ja, lehet kicsit kusza, szóval az ilyen lányokat elviszik egy körre, kicsit költenek rájuk, megdugják őket, elhitetnek velük mindent aztán dobják a pasik.

Pedig a "tökéletesek" is arra vágynak amire mindenki: boldogság, szerelem. Előnyük a jó anyagi helyzet, de nekik nehezebb szerelmet találni.

Ahhoz, hogy "anyuci, apuci pénze" csak annyit: ha egy szülő jól keres, miért is ne adna a gyerekének jó ruhákra.

Nem értem hol a probléma.

Amíg nem a számlák, kaja stb. rovására tartják fenn a látszatot, meg nem hitelből veszik a ruhákat, addig semmi gond nincs ezzel.

Ha anya és apa is keres 150 ezret, az 300 ezer havonta, abból rezsi meg ilyenek max. 100 ezer, miért is ne juthatna a gyereknek pár új ruha akár minden hónapban???

(zárójelesen: most leárazások vannak, vagyis lehet, hogy a szatyrokban 1000 Ft- ra leárazott felsők vannak. )

2010. aug. 7. 22:28
 19/24 anonim ***** válasza:
adhat, ha van miből, én is adnék csak nem kényeztetném el, mindig adni és adni a pénzt egy idő után már ez természetes lesz
2010. aug. 7. 22:30
 20/24 anonim ***** válasza:
Nem vagyok Pesti, sőt falusi vagyok Szeged mellet lakom, de az emberek engem is úgy gondolnak hogy egy elkényeztet kis lány vagyok pedig nem, nekem meg kell dolgoznom azért amit kapok, fájdalom ez nekem mert én már eldöntöttem mi szeretnék lenni a nagy világba, de a családom nem úgy áll hozzá a dolgokhoz ahogy kell, ráadásul a szokásos vita... Azért mert kapok ruhát az nem azt jelenti hogy huh van pénzük, a márkától is függ hogy milyen, kínai 2000-3000 ha pedig egy Nike akkor meg 5000-20000....
2010. aug. 7. 23:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!