Pesten minden kamasz olyan gazdag vagy mi?
Sokat tudnék ide írni. A lényeg hogy a "mai" lányok (többségében) szeretnek öltözködni.Nyilán vannak olyanok akik anyutól aputól kapják a 10ezreket hogy vásároljanak(én is szoktam) vannak akik gyüjtik rá a pénzt. A gyerek zsebpénzt kap, miért ne költené el?! HA más nem érdekli cask a ruhák, divat és heti szinten kap zsebpénzt akkor havonta/2 havonta igenis telik ruhára neki.
Nem hiszem hogy ezért el kéne ítélni vagy bármi. én is megteszem és mindenki aki teheti. JA és én is jöttem már ki turkálóbl mosolyogva.. Semmi szégyen.
Én is ismerek ilyen lányt, kedvelem is őt. A partikon VIP- es, a "sztárokkal" puszipajtás, eredeti LV, Hermes Birkin stb. táskája van, szaladgálós csizmát a Zarában vesz 35.000ért, havonta viszik külföldre nyaralni mindenféle pasik.
De amikor nem játssza meg magát akkor mindig szenvedő fejet vág, mert nem boldog. És azt mondta, nem pénzre vágyik, hanem egy olyan srácra akibe őrülten szerelmes lehetne és viszontszeretné, és annyi pénz elég lenne neki, amennyi egy normális megélhetéshez kell, luxus nélkül.
Amikor meglátjuk, mindig valaki mondja, hogy jön "Miss Világfájdalom" mert tényleg mindig olyan boldogtalan feje van, mintha neki lenne a legrémesebb élete.
Pedig gyönyörű, fiatal (21 éves), pénze van, vagyis a pasijainak, a világot körbeutazta már, és neki egy jobb táskája drágább mint az én összes ruhám (pedig nem kínaikból öltözöm én sem).
A partikon pedig ragyog mintha minden tökéletes lenne, hasonszőrű barátnőivel együtt.
Nem minden arany ami fénylik.
Ja, lehet kicsit kusza, szóval az ilyen lányokat elviszik egy körre, kicsit költenek rájuk, megdugják őket, elhitetnek velük mindent aztán dobják a pasik.
Pedig a "tökéletesek" is arra vágynak amire mindenki: boldogság, szerelem. Előnyük a jó anyagi helyzet, de nekik nehezebb szerelmet találni.
Ahhoz, hogy "anyuci, apuci pénze" csak annyit: ha egy szülő jól keres, miért is ne adna a gyerekének jó ruhákra.
Nem értem hol a probléma.
Amíg nem a számlák, kaja stb. rovására tartják fenn a látszatot, meg nem hitelből veszik a ruhákat, addig semmi gond nincs ezzel.
Ha anya és apa is keres 150 ezret, az 300 ezer havonta, abból rezsi meg ilyenek max. 100 ezer, miért is ne juthatna a gyereknek pár új ruha akár minden hónapban???
(zárójelesen: most leárazások vannak, vagyis lehet, hogy a szatyrokban 1000 Ft- ra leárazott felsők vannak. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!