Ti nem tartjátok szemétségnek az olyat, hogy ha valakivel rossz történik, akkor a másik kineveti, mosolyog rajta? Lehet ezt kezelni?
Sajna vannak ilyen rokonaim. Ha valami negatív történik velem, és ott vannak, megtudják, vagy látják, elmosolyogják magukat, vagy kacagva nevetnek.
És az arcukon ott van az a gúnyos kárörvendő mosoly.
Vagy tudják, hogy valamit nagyon nem akarok, hogy megtörténjen, és ha megtörténik, ismét az a mosoly... :@
Ti nem tartjátok ezt szemétségnek? És ilyenre lehet valamit mondani/tenni?
Most szóljak oda, hogy "mit röhögsz?! Mindjárt veled is lesz valami, és én fogok nevetni!"
Vagy semmi értelme?
Egykor mások nevettek a kínjaimon amit éreztem egy-két dolog, és ember miatt. Kiélvezték a gonoszságuk minden pillanatát és még tettek rá egy-két lapáttal.
Ma én mosolygok rajtuk látva, hogy a régi alantasságukhoz mérten is mekkorát csúsznak, és hogy adják el magukat lyukas 2 fillérért.
de,szemétség
intelligens ember ilyet nem tesz
nekem is van ilyen kollégám, de többnyire el tudja fojtani a mosolyát.
Neked milyen szituban jön elő?
milyen pozitívumokat tudsz magadról felsorolni?
ismered a mondást, egyszer hopp, máskor kopp. ez velük is előfordulhat.
Nem lehetne, hogy nem meséled el nekik a dolgaidat?
"milyen pozitívumokat tudsz magadról felsorolni? "
Milyet, egyet mondok: Én nem teszek ilyet! Azt hiszem ez elég.
Nem mesélem, hanem valaki mondja nekem, hogy "ja, nem tudunk elmenni(ahova régóta terveztem, és mondtam, hogy nem tudok jönni mert...) ls amikor meghallják, akkor jön a mosolygás, hogy nekem most nem jött össze amit akartam...
http://www.youtube.com/watch?v=nCQGQ5qBQTA
Mindent megmagyaráz.
"Making me feel glad that i'm not you!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!