Mit tudok tenni ?

Figyelt kérdés
Sajnos párom anyukája nem tud engem elfogadni, miszerint én kihasználom a fiát,és elveszem tőle. Ami érdekes, hogy nagyon szeretett és jóban voltunk mind addig amíg meg nem tudta, hogy össze akarunk költözni. Innentől kezdve vagy beszólogat nekem elég csúnya dolgokat és nyilvánosan csinálja a fia előtt akár, vagy teljesen levegőnek néz. Nem találkozunk sokat mivel engem nem hív magához csak a fiát (amivel nincs is gond ). Viszont ha el jön hozzánk akkor semmibe vesz. Mi lenne a helyes viselkedés részemről?
ma 07:28
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
100%
Előtte is nyilván lakott valahol a gyerekeivel. Ha bérleményben, akkor pár hét alatt találhatna egy másikat, ha kenyértörésre kerül a sor.
ma 12:41
 52/60 anonim ***** válasza:
100%
52 na igen de azt ki kell fizetni
ma 12:44
 53/60 anonim ***** válasza:
100%
Vagy megszoksz vagy megszöksz!
ma 12:59
 54/60 anonim ***** válasza:
100%
Hát korábban is ki tudta fizetni.
ma 13:00
 55/60 anonim ***** válasza:
79%
"Menekülj, amíg nem késő!"
ma 13:05
 56/60 anonim ***** válasza:
100%

55 nem tudhatjuk, sajna sokszor lehet itt olvasni hogy kissé kenyszer helyzetben vannak, lehet hogy a kérdező nem ilyen, nem rémlik hogy erről írt volna.

Sokszor azok a szülők csinálják ezt akik adtak a gyereküknek segitséget a házhoz, aztan nem tetszik hogy valaki csak úgy becuccol. De ha normális kapcsolatot akar a pali neki kell rendeznie a szüleivel, nekem ehhez nem lenne kedvem , akkor hagyjuk a kapcsolatot

ma 13:14
 57/60 anonim ***** válasza:
94%
Sajnos tényleg nem jó jel, ha a párod csak pofákat vág és lapít. Pedig tudja us, higy az anyja elmarta a többi barátnőjét. Az is igaz, hogy ilyenkor állj ki magadért. Nem tudom, mit mond rád az öreglány, de válaszolhatod, hogy "ez nem igaz". Esetleg meg is kérdezheted, hogy szerinte a fiának miért lenne jobb, ha társ nélkül maradna? Mert ha ezt kívánja neki, akkor nem szereti őt. Nem kell bunkónak lenni, jelzőkkel illetni, csak szembesítsd azzal, amit csinál.
ma 13:19
 58/60 anonim ***** válasza:
68%

Kérdező, legyen már benned annyi tartás, hogy egy olyan faxit dobj már ki a faxomba, aki arra nem képes, hogy kiálljon érted...

Vagy tudod mit? Ha átlag önsorsrontó mazochista vagy, menj hozzá, szülj neki 10 gyereket, legalább lesz örökké munkája a mentálhigiénés szakembereknek. Mert de, ilyen diszfunkcionális családból kerül ki a legtöbb emberi roncs, aki jó ideig rohangálhat jó esetben is pszichológushoz, mert a szülei a XXI. században is cseszték felülírni az elbaxott mintáikat(vagy legalábbis amit lehet, megpróbálni).... És örüljünk, ha nem jön ki recesszíven valami pszichiátriai betegség-skizofrénia, bipoláris depresszió, stb.-, vagy idegrendszeri betegség (pl. Tourette-szindróma) aminél sehogy sem tudod elkerülni a gyógyszeres kezelést... Mindezt a "kedves" szülők miatt, akik csesztek addig elmenni terápiába, amíg családot nem alapítottak...

ma 13:36
 59/60 anonim ***** válasza:
84%

"Amikor beszólogatott akkor nem szólt semmit csak csavarta a fejét és mérgesen nézett az anyjára. Amikor levegőnek néz akkor igazából semmit nem szól,beszélgetnek. Neki is kellemetlen mert utána mondja, hogy nagyon sajnálja és tudja milyen az anyja."

Nem lenne tovább q párom.

ma 14:03
 60/60 anonim ***** válasza:
93%
Nem a fejét kéne csavargatnia, meg csúnyán néznie, hanem kerek perec közölni anyucival, hogy nem beszélhet és viselkedhet így veled. Milyen férfi az ilyen?
ma 16:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!