Ez valóban így működik? Tudok tenni ez ügyben bármit?
A kis kutyámat elkezték kezelni véres széklettel.
120ezer Ft hagytam az orvosi rendelőben, 1 oltásért ( ez kb 1 héttel előtte volt mielőtt megbetegedtünk ) és a 2 kezelésre.
Hívtak hogy érdeklődjenek a kutya székletvaltozásárol, elmondtam hogy sokkal jobb, és evett már meg ivott is.
De volt egy rossz hírem is, hogy
a kutyám össze esett, ezt közöltem telefonon!
Azt mondták hogy várnak minket az időpontra!
Majd ez követően a megbeszélt időpont előtt 1 órával felhivtak, és közölték hogy nem tudják tovább kezelni a kutyám, mert hogy össze esett és ez lehet komolyabb dolog is, így csak állatkorháznak van olyan felszerelései amiből ki lehet deríteni hogy pontosan mi okozza az össze esést a kutyámnál.
Kérdeztem hogy most akkor mit csináljak?
Szerettem volna még igénybe venni az időpontom hogy személyesen beszéljek az orvossal, illetve a labor vizsgálatról is.
De finoman közölték velem hogy kérjek időpontot az allatkorhazba , mert nekik ennyi volt a kapacitásuk.
( BRAVÚR A KEZÉBEN )
( SZÉKLETE LABOREREDMENYE MAI KEZELÉSEN ELÉRHETŐ LETT VOLNA)
Erre azt mondták hogy átküldik emailban és ha szeretném telefonon ki értelekeli.
(Persze hogy szeretném hiszen ezért fizettem hogy tudjam mi van a leletben.)
Úgy érzem hogy ez így nagyon nem állja meg a helyét...
Vagy még is? 🤔
Nem feltétlenül működik így, de nem tudsz tenni semmit. Az állatorvos bármikor mondhatja, hogy továbbküld kellő felszerelés / tapasztalat hiánya miatt.
Azzal, hogy átküldi a leletet, meg elmondja, ő kb. mit szűrt le belőle, eleget tett annak, amiért fizettél. Más kérdés, hogy emberileg szerintem fogadnia kellett volna és elmondania személyesen is, ő mit gondol az esetről, de ha az a rendelő ennyire "futószalagos", hogy nincs erre 10-15 percük, akkor szerintem jobb is, ha máshova viszed az állatod.
Végül minden rendben volt, kis férre siklás történt az asszisztens hölgyel:)
Így semmi baj nincs!:)
A kérdésem tárgytalan!
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!