Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez valóban így működik?...

Ez valóban így működik? Tudok tenni ez ügyben bármit?

Figyelt kérdés

A kis kutyámat elkezték kezelni véres széklettel.

120ezer Ft hagytam az orvosi rendelőben, 1 oltásért ( ez kb 1 héttel előtte volt mielőtt megbetegedtünk ) és a 2 kezelésre.

Hívtak hogy érdeklődjenek a kutya székletvaltozásárol, elmondtam hogy sokkal jobb, és evett már meg ivott is.

De volt egy rossz hírem is, hogy

a kutyám össze esett, ezt közöltem telefonon!

Azt mondták hogy várnak minket az időpontra!

Majd ez követően a megbeszélt időpont előtt 1 órával felhivtak, és közölték hogy nem tudják tovább kezelni a kutyám, mert hogy össze esett és ez lehet komolyabb dolog is, így csak állatkorháznak van olyan felszerelései amiből ki lehet deríteni hogy pontosan mi okozza az össze esést a kutyámnál.

Kérdeztem hogy most akkor mit csináljak?

Szerettem volna még igénybe venni az időpontom hogy személyesen beszéljek az orvossal, illetve a labor vizsgálatról is.

De finoman közölték velem hogy kérjek időpontot az allatkorhazba , mert nekik ennyi volt a kapacitásuk.

( BRAVÚR A KEZÉBEN )

( SZÉKLETE LABOREREDMENYE MAI KEZELÉSEN ELÉRHETŐ LETT VOLNA)

Erre azt mondták hogy átküldik emailban és ha szeretném telefonon ki értelekeli.

(Persze hogy szeretném hiszen ezért fizettem hogy tudjam mi van a leletben.)

Úgy érzem hogy ez így nagyon nem állja meg a helyét...

Vagy még is? 🤔

#állatorvos #Állatkorháznak
szept. 27. 14:30
 1/5 A kérdező kommentje:
BRANÜL*
szept. 27. 14:34
 2/5 anonim ***** válasza:
89%
Ez az embergyógyászatban is így működik. Tovább küldtek, mert összetettebb a probléma, mint amit orvosolni tudnak ott helyben. Felszereltségben, szakértelemben is nyilván jobb az állatkórház, mint a sima állatorvos. Leleteket is átküldték. Nem értem, mi a gondod.
szept. 27. 14:52
 3/5 anonim ***** válasza:
88%

Nem feltétlenül működik így, de nem tudsz tenni semmit. Az állatorvos bármikor mondhatja, hogy továbbküld kellő felszerelés / tapasztalat hiánya miatt.

Azzal, hogy átküldi a leletet, meg elmondja, ő kb. mit szűrt le belőle, eleget tett annak, amiért fizettél. Más kérdés, hogy emberileg szerintem fogadnia kellett volna és elmondania személyesen is, ő mit gondol az esetről, de ha az a rendelő ennyire "futószalagos", hogy nincs erre 10-15 percük, akkor szerintem jobb is, ha máshova viszed az állatod.

szept. 27. 15:13
 4/5 anonim ***** válasza:
90%
Most csak én nem értem mi a baj? Tovább küldtek, mert azon a helyen nem tudnak megfelelően ellátni. Örülj neki, hogy nem kókler szájhősökbe futottál bele, a legtöbb gazdi azoknak dől be és isszák minden szavát a hozzá nem értőnek.
szept. 27. 15:30
 5/5 A kérdező kommentje:

Végül minden rendben volt, kis férre siklás történt az asszisztens hölgyel:)

Így semmi baj nincs!:)

A kérdésem tárgytalan!

Köszönöm az eddigi válaszokat!

szept. 27. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!