Kinek milyen tapasztaltai vannak az ilyen ultrahangos rágcsáló riasztókkal kapcsolatban? Van amelyik jó, bevált és valóban működik?
Ha nincs a házban egér, akkor nem látom értelmét a riasztásnak.
Nálunk is volt egér a szomszéd telke mögötti komposztnál, nem mentek be a házba. Akkor kell foglalkozni ezzel, ha a házban vannak.
Azért ezt rövidebben is le lehetett volna írni.
Ultrahangos riasztó semmit nem ér.
Ragasztóval kell próbálkozni!
A saját állataidat jobban fogja zavarni az ultrahang, én a szomszéd vakarékát szoktam vele idegesíteni, másra nem jó. (1 bites szomszédkutya, 2 darab, nyanya elmegy, a 2 dög mintha felhúzták volna, rázendít, már gondolkodtam, elrabolom őket, és feladom postára)
Nálam patkányok vannak, elég kiborító. :(
Ha vannak cicamicák, az jó, már a szagukat se bírják az egerek, patkányok.
Bár volt nálam patkány, aminek rendesen súlya volt, amikor lecűgöltem a padlásról.
Patkánytartók írják, milyen okos, értelmes állatok..
Tapasztalataim alapján hülyék mint a sgg, képesek az üres fogóba is beledögleszteni magukat.
Csak putris szomszéd mellé ne költözzön az ember, de ezt már elb..tam....:(((((((
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!