Szerintetek feljelenthetem a szomszédot felelőtlen állattartasért?
Figyelt kérdés
Ha a lovait úgy tartja hogy a “karámuk” tele van szeméttel, kivannak dőlve a kerítések, illetve villanypásztor van felszerelve, 1db plusz kivül egy, ami a földbe van félig, az ami fel van rakva, abba áram sincs és néhol nincs is rendesen rögzítve, a lovak tele vannak sebekkel, és nem is néznek ki úgy mint akikkel foglalkozva lenne.
Sajnos nem vagyok tisztába azzal hogy ez hogy működik, de nagyon sajnálom az állatokat! (Mindenről készítettem képet)
tegnap 18:14
1/2 anonim 

válasza:

A település jegyzőjének kell írásban jelezni, csatold a fotókat is hozzá!
2/2 anonim 

válasza:

Én a jegyző mellett az Állatvédőrséget vagy a Szurkolók az állatokért alapítványt is értesíteném a helyedben. Csakhogy ne vesszen el hamar a téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!