Állatkinzás az interneten. Ezt valahol feljelenthetem?
találtam egy videót, ahol a nyuszit kínozza egy kínai csaj, végül meghalt a kisnyuszi. Nagyon felidegesített. Itt a videó:
Nem lehet valahol feljelenteni őket?
Mi közöd hozzá? Van elég állatkínzás magyarhonban, arra utazz, ne a kínaiak szemetét takarísd.
Egyébként az illetékes hatóságnál lehet mindíg feljelentést tenni.
:'( Ez szörnyű volt, elsírtam magam.
Ezért is írtózom a ferdeszeműektől, nem fogják fel(tisztelet a kivételnek) hogy mi is az hogy élőlény. Kutyát esznek és olyan körülmények között nyúzzák meg, akasztják fel stb. hogy grrrr.
Szegény nyuszik is. Van pofája feltenni a netre, röhög is közbe, ugyanígy röhögnék ha vele csinálnák ezt, de sajnos szerintem nem sok mindent tudsz tenni.
Egyszer beküldtem egy képet egy állatvédő szövetségnek. Mindenféle elpusztult kisállatból csinált magának nyakláncot az a barom. Senki se foglalkozott vele.
Egyébként az ilyeneknek kár volt megszületniük, és szivesebben nézném, ha a nyúl csinálná ezzel a hülyegyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!