Mit tudok tenni ?

Figyelt kérdés
Sajnos párom anyukája nem tud engem elfogadni, miszerint én kihasználom a fiát,és elveszem tőle. Ami érdekes, hogy nagyon szeretett és jóban voltunk mind addig amíg meg nem tudta, hogy össze akarunk költözni. Innentől kezdve vagy beszólogat nekem elég csúnya dolgokat és nyilvánosan csinálja a fia előtt akár, vagy teljesen levegőnek néz. Nem találkozunk sokat mivel engem nem hív magához csak a fiát (amivel nincs is gond ). Viszont ha el jön hozzánk akkor semmibe vesz. Mi lenne a helyes viselkedés részemről?
ma 07:28
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
91%
De miért kell neked egy ilyen férfI, akinek rendben van, hogy így viselkedik veled az anyja?
ma 08:19
 12/60 A kérdező kommentje:
Az túlzás szerintem, hogy rendben van. Mit kellene tennie kidobni az anyját? Tudom, hogy ez az ő dolga helyre tenni, gondolom nem akar összeveszni vele...
ma 08:29
 13/60 anonim válasza:
97%

Mit kellene tennie?? Kiállni érted. Kezdhetné azzal, hogy anyukának elkezd nemet mondani úgy általában mindenre, hátha észreveszi magát (nem fogja amúgy)

Na de ha ez a párodnak nem megy (nem fog menni neki), akkor ne veled akarjon összeköltözni, hanem a jó édesanyjával :)

Te meg ne engedd, hogy továbbra is hülyét csináljanak belőled. A párod nem fog szembemenni anyukával, úgyhogy ebben az egyenletben sajnos csak te tudsz kiállni saját magadért.

Tudom, hogy ez egy p1csaszar helyzet, úgyhogy kitartást kívánok neked, dönts/cselekedj jól.

ma 08:34
 14/60 anonim ***** válasza:
97%
Hát én lehet, hogy kidobnám az anyamat, ha folyamatosan beszólogatna a páromnak. De az lenne a minimum, hogy jól elbeszélgetnék vele, hogy engem ez zavar, és ha nem tud normálisan viselkedni, ne jöjjön ide.
ma 08:40
 15/60 anonim ***** válasza:
97%

Emberek tömegei így nőnek fel, nem ismerik a határok betartatását, és nem tisztelik magukat annyira, hogy ezt másoktól megköveteljék...

Én is volt ilyen, férjem is, mi is az anyós miatt nőttünk fel a feladathoz. Remélem ti is felnőttök ehhez. Azt hiszitek mindketten, anyukával bármi áron védeni kell a viszonyt, és hogy azt tesz amit akar, ti meg majd igazodtok.

ma 08:42
 16/60 kisördög1 ***** válasza:
97%

Mit kéne tenni a párodnak? Talán kiállni melletted és beszélni az anyjával vagy ha az sem használ akkor megkérni hogy többet ne menjen hozzátok, majd ő megy ha kell valami.

Anyósod úgy néz ki nem rendelkezik kellő intelligenciával a helyzet és a kicsinyes érzelmei kezeléséhez.

ma 08:50
 17/60 anonim ***** válasza:
97%
Ha a párod lenne annyira empatikus, hogy kicsit beleképzelje magát a te helyzetedbe, magától rá kellene jönnie, hogy mennyire megalázó, mérgező ez a helyzet és ki kellene állnia melletted .próbáld 1 ilyen helyzetgyakorlatra rávenni.
ma 08:53
 18/60 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem gondolkozz el. Így akarod leélni az életedet? Ha gyereketek lrsz akkor is leszar majd téged? Nem ciki kicsit, hogy csak úgy hagyja?

Majd a saját otthonodban sarokba állsz ha ott van anyóska...

Keress egy normális férfit. Ezzel az időt pazarlod.

ma 09:02
 19/60 A kérdező kommentje:
Tudom, belül érzem , hogy ez így nincs rendben. Tegnap volt nálunk, én inkább be mentem a gyerekekkel a szobába jól éreztük magunkat, ők meg kint beszélgettek a nappaliban.
ma 09:14
 20/60 anonim ***** válasza:
84%
Hát, ha neked ez megfelel, akkor szenvedjél egész életedben.
ma 09:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!