Mit tudok tenni ?

Figyelt kérdés
Sajnos párom anyukája nem tud engem elfogadni, miszerint én kihasználom a fiát,és elveszem tőle. Ami érdekes, hogy nagyon szeretett és jóban voltunk mind addig amíg meg nem tudta, hogy össze akarunk költözni. Innentől kezdve vagy beszólogat nekem elég csúnya dolgokat és nyilvánosan csinálja a fia előtt akár, vagy teljesen levegőnek néz. Nem találkozunk sokat mivel engem nem hív magához csak a fiát (amivel nincs is gond ). Viszont ha el jön hozzánk akkor semmibe vesz. Mi lenne a helyes viselkedés részemről?
ma 07:28
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
37%

Nem értem minek kell egyből potyogtatni a kölyköket. Beszarás..

Utána meg tátod a szádat hogy milyen párod van meg milyen szar a helyzeted. Gyerek előtt is ilyen volt tuti..

Úgy csináltok, mintha nem lenne választáaotok és csak ez az egy nyomoronc pasi lenne a világon. Csak ezzel maradhattok, kötelező gyereket gyártani vele.

ma 09:21
 22/60 anonim ***** válasza:
95%

Milyen gyerekekkel...???

Párodnak kéne az anyjánál meghúzni a határokat. Ha nem tud veled normálisan viselkedni, akkor nálatok nem szívesen látott vendég. Otthon meg azt csinál, amit akr, majd a fia megy hozzá, amíg megy. Te nem. Neked ezt nem kötelességed tűrni, sőt.

A fia mit mond erre a viselkedésre????

ma 09:21
 23/60 A kérdező kommentje:
Nyilván nem felel meg , pont ezért írtam ki a kérdést,mert tanácstalan vagyok.
ma 09:22
 24/60 anonim ***** válasza:
96%

gondolom nem akar összeveszni vele.

Gondolom téged egyszerűbb beáldozni, megalázni, mert te a mérgező anyukával szemben kis csendes vagy.

Ne tedd!!

ma 09:22
 25/60 A kérdező kommentje:
Nincs közös gyerek, mindkettőnknél előző kapcsolatból van. A fia annyit csinált, hogy dühösen nézett rá és csavarta a fejét. Állítólag minden barátnőjével ezt csinálta a mama.
ma 09:25
 26/60 anonim ***** válasza:
94%

A párod előbb-utóbb valakivel nagyon össze fog veszni. Vagy veled vagy az anyjával.

A helyedben olyan pasit keresnék, akkor jobb mintát ad át a gyerekeknek. Ők is látják, hogy alázva vagy.

ma 09:30
 27/60 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom, hogy előbb-utóbb vagy velem vagy az anyjával fog összeveszni.
ma 09:34
 28/60 anonim ***** válasza:
74%

De mit értetlenkedsz?

Ha nem felel meg, akkor szakíts, mert úgysem fog valtozni ez a pasi.

ma 09:37
 29/60 anonim ***** válasza:
95%
Ultimátumot adnék, azonnal. Tudod kivel!
ma 09:40
 30/60 anonim ***** válasza:
96%

Kérdező, a párodnak a beszólogatást nem kéne szó nélkül tűrnie. Adott esetben meg kéne mondania az anyjának, hogy addig nem jöhet hozzátok látogatóba, ill. ő sem megy hozzá, amíg az anyja nem tanul meg kulturáltan viselkedni.

Ezt nyugodtan mondd el a párodnak, kérdező!

ma 09:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!