Mit tudok tenni ?

Figyelt kérdés
Sajnos párom anyukája nem tud engem elfogadni, miszerint én kihasználom a fiát,és elveszem tőle. Ami érdekes, hogy nagyon szeretett és jóban voltunk mind addig amíg meg nem tudta, hogy össze akarunk költözni. Innentől kezdve vagy beszólogat nekem elég csúnya dolgokat és nyilvánosan csinálja a fia előtt akár, vagy teljesen levegőnek néz. Nem találkozunk sokat mivel engem nem hív magához csak a fiát (amivel nincs is gond ). Viszont ha el jön hozzánk akkor semmibe vesz. Mi lenne a helyes viselkedés részemről?
ma 07:28
1 2 3 4 5 6
 1/60 A kérdező kommentje:
Nekem ez nagyon rosszul esik, és fáj, hogy így viselkedik és nem is tudom kezelni a helyzetet. Nagyon rosszul esik, hogy levegőnek néz mintha ott sem lennék. Inkább fogom magam és elmegyek haza.
ma 07:40
 2/60 kisördög1 ***** válasza:
86%
Pároddal beszéltél már erről?
ma 07:45
 3/60 anonim ***** válasza:
87%
Párod mit tesz, amikor előtte szólogat be neked ez a nő?
ma 07:48
 4/60 anonim ***** válasza:
88%
Nem kellene beengedni hozzátok. Nrm áll ki melletted a kedves párod..
ma 07:51
 5/60 A kérdező kommentje:
Amikor beszólogatott akkor nem szólt semmit csak csavarta a fejét és mérgesen nézett az anyjára. Amikor levegőnek néz akkor igazából semmit nem szól,beszélgetnek. Neki is kellemetlen mert utána mondja, hogy nagyon sajnálja és tudja milyen az anyja.
ma 08:00
 6/60 anonim ***** válasza:
94%

Velem apósom csinálta ezt, a férjem nem hívta el hozzánk és mentünk, amíg nem ígérte meg, hogy legalább közömbös lesz velem. Nem sikerült neki, rövidítettük a látogatást és a férjem ment hozzájuk, amikor segítségre volt szükségük, de vasárnapi ebédre egyedül nem járt el.

10 év után is ott jártunk, hogy átnéz rajtam vagy idegesítem. Engem már nem érdekel. A segítségüket nem kérjük, nem tartozunk egymásnak.

ma 08:03
 7/60 anonim ***** válasza:
97%
Hogy az én otthonomba nem tenné be a lábát olyan ember aki levegőnek néz, az biztos. Legközelebb mikor átjön, dobd ki.
ma 08:04
 8/60 A kérdező kommentje:

Sajnos én ki dobni nem tudom, mert nem az én házam, és még nem is költöztünk hivatalosan össze,csak sokat vagyunk együtt.

6: Szeretnék én is erre a szinte jutni, hogy nem érdekel. De egyelőre még nagyon friss a dolog.

ma 08:10
 9/60 anonim ***** válasza:
97%
Dehogy kellemetlen ez a párodnak. Pont hogy nem akar kellemetlen helyzetbe kerülni, ezért nem áll ki melletted.
ma 08:11
 10/60 A kérdező kommentje:
9: Mit kellene tennie?
ma 08:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!