Mit tudok tenni ?

Figyelt kérdés
Sajnos párom anyukája nem tud engem elfogadni, miszerint én kihasználom a fiát,és elveszem tőle. Ami érdekes, hogy nagyon szeretett és jóban voltunk mind addig amíg meg nem tudta, hogy össze akarunk költözni. Innentől kezdve vagy beszólogat nekem elég csúnya dolgokat és nyilvánosan csinálja a fia előtt akár, vagy teljesen levegőnek néz. Nem találkozunk sokat mivel engem nem hív magához csak a fiát (amivel nincs is gond ). Viszont ha el jön hozzánk akkor semmibe vesz. Mi lenne a helyes viselkedés részemről?
ma 07:28
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
21%
Én nem vagyok az anyós, csak ez nem olyan súlyú probléma, ami miatt szakítani kell, ha minden más tekintetben megfelelnek egymásnak. Egyszerűen meg lehet oldani. Egyébként tapasztalatból beszélek. Én sose mentem az anyóshoz, a férjem ment a gyerekkel, és az anyós se jött hozzánk, az elején pedig ha néha jött, ezt akkor tette, amikor én nem voltam otthon. Tökéletesen működött.
ma 10:54
 42/60 anonim ***** válasza:
27%
Ez egyenes út a szakításhoz, 39-es. A kérdező pedig nem azt akarja. Azt ordítozás nélkül is megtehetné. Nem határozza meg az anyós a napirendet, mert nem jön naponta. Hetente se jöjjön, én is azt mondtam, hogy ritkán. Amíg nem közös a ház, addig a nő nem tilthatja ki (még közös háznál is neccesen).
ma 10:59
 43/60 anonim ***** válasza:
94%
Hozzá ne menj, gyereket ne szülj neki. Csak ha nem a végét járja a mami.
ma 11:03
 44/60 anonim ***** válasza:
91%

Engem annyira levegőnek néztek, hogy ha feltették kérdést az unokákról, és válaszoltam, nem reagáltak, csak megismételték a férjemre nézve. Ő értetlenül állt és mondta, hogy "az előbb mondta a feleségem, hogy..." És erre válaszoltak, de az elején a leszúrást nem vették észre direkt.

Volt, hogy nagy családi ebéden sok ember előtt csinálta apósom, akkor nála hangosabban bekiabáltam újra a válaszom és nézett hülyén, hogy nem érti,minek kell ordibálni. Megmondtam továbbra is hangosan, hogy előtte se hallotta, ezért kell kiabálni hozzá. Megsértődött rendesen.

Azóta is bele állok a vitába és 2 havonta találkozunk. Az unokákat is így látják és nem hiányoznak nekik. Ha miattam ignorálják őket, akkor annyit is érnek nagyszülőként.

ma 11:08
 45/60 anonim ***** válasza:
100%

Miért vagy együtt egy ilyen töketlen kisfiúval, mint a "párod?".

Egyszer szólt be valamit a vőlegényem nagyanyja - nem is bántót, csak érzékeny nekem a téma -, ő úgy helyretette a mamát, hogy csak pislogott, azóta kss van.

Tudják, hogy ha kóstolgatnak, akkor megkapják a magukét - és viszont. Én sem tűröm el, hogy bárki megszólja a férfit, akit szeretek.

A párod ellenben "csak a fejét rázza". Hát nyissa ki a száját, ha már az anyja egy bunkó.

ma 11:09
 46/60 anonim ***** válasza:
96%

3-ra:

Igen, benne van a pakliban a szakítás.

A kérdés az, hogy ha valaki hagyja, hogy a párját az anyja pocskondiázza, akkor azzal érdemes-e erőltetni a kapcsolatot.

ma 11:10
 47/60 anonim ***** válasza:
96%

Mondjuk én hasonló helyzetben úgy vágtam ki az exemet, hogy csak repült.

Egy kis ideig tűrtem, vártam, hátha tököt növeszt. Ez nem történt meg, aztán egyik családi ebéden, amikor természetesen megint én voltam a téma, meg az én kóstolgatásom udvariasan elküldtem anyukát meg az exemet is pics...ba, és eljöttem onnét.

Az ilyenek, mint a pasid kérdező a büdös életben nem nőnek fel, örökké anyuci kisfia marad, aki nem mer konfrontálódni. Kell ez neked?

ma 11:14
 48/60 anonim ***** válasza:
74%
"Szakíts, ha bírsz!"
ma 11:39
 49/60 anonim ***** válasza:
89%
Kilépsz az életükből és hazaköltözöl.
ma 12:22
 50/60 anonim ***** válasza:
83%
50 gondolom a pasinál laknak gyerekestől
ma 12:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!