Mit tudok tenni ?

Figyelt kérdés
Sajnos párom anyukája nem tud engem elfogadni, miszerint én kihasználom a fiát,és elveszem tőle. Ami érdekes, hogy nagyon szeretett és jóban voltunk mind addig amíg meg nem tudta, hogy össze akarunk költözni. Innentől kezdve vagy beszólogat nekem elég csúnya dolgokat és nyilvánosan csinálja a fia előtt akár, vagy teljesen levegőnek néz. Nem találkozunk sokat mivel engem nem hív magához csak a fiát (amivel nincs is gond ). Viszont ha el jön hozzánk akkor semmibe vesz. Mi lenne a helyes viselkedés részemről?
ma 07:28
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
96%

"Állítólag minden barátnőjével ezt csinálta a mama."

Arra nem gondolt a párod, hogy esetleg az előző kapcsolata is azért ment tönkre, mert hagyta, hogy az anyja így alázza a párját? Nem minden nő viseli ezt el éveken át, és lehet, hogy a nagy szerelemben gyereket szült neki, de aztán elege lett abból, hogy a párja elnézi, ahogyan őt alázza az anyósa, és kilépett a kapcsolatból.

Én csodálkozom, hogy a párod nem látja az összefüggést. Mikor saját maga mondja, hogy minden barátnőjével ilyen volt az anyja.

ma 09:47
 32/60 anonim ***** válasza:
94%
Biztos látja a faszi is. Csak ő is fél a mamától:)
ma 09:52
 33/60 anonim ***** válasza:
96%
Kérdezd meg a párodat, hogy "legközelebb ki fogsz állni mellettem, amikor anyád beszólogat nekem, vagy inkább már most köszönjük el?"
ma 10:16
 34/60 anonim ***** válasza:
96%

Az a baj, hogy egy bizonyos kor felett nem változik az ember alaptermészete.

A párodnak kellene kiállnia melletted, de ha a jövőben is behódol a szüleinek, akkor érdemes elgondolkodni a kapcsolat jövőjét illetően.

ma 10:17
 35/60 anonim ***** válasza:
17%
Alapból én is a szakítást szoktam javasolni, ha a férfit egyáltalán nem zavarja. De itt azért kifejezi együttérzését a nőnek, nem teljesen érzéketlen. Ha a kapcsolatotok a barátoddal jó, akkor mit érdekel az anyósjelölt? Te nem mész, ő lehetőleg ne jöjjön, de ha (nagyon ritkán!) mégis jön, te vagy elmész otthonról, vagy ki se dugod az orrodat. Nincs dolgod a potenciális anyóssal. Nem kell neki megfelelni. Ha nem találkoztok, nem tud se beszólni, se levegőnek nézni. Nem létezik számodra.
ma 10:21
 36/60 anonim ***** válasza:
88%

De, majd a közös lakásból le fog lépni - lehetőleg a gyerekével együtt - ha a kedves mama jön látogatóba. Mi lesz, ha lesz közös gyerek is?? Azt hagyja ott azért, őrá igényt tart a mama?

De. Majd ő fog fejet hajtani, megalázkodni, sétálni az esőben, hogy ne zavarjon.

Hapikámnak kéne tököt növesztenie.

ma 10:29
 37/60 anonim ***** válasza:
3%
Esőben nem kell sétálnia, és a házon kívüli program semmiképp nem megalázkodás. Hanem szabadidő. Igen, a még meg sem lévő közös gyereket hagyja ott arra az időre. Probléma?
ma 10:43
 38/60 anonim ***** válasza:
95%

Te vagy az anyós, 37-es?

Igen, probléma.

Nem kell odamenni, ha nem szimpi a menyecske. Aki majd eldönti, mikor és milyen formában szeretne magának szabadidőt.

ma 10:45
 39/60 anonim ***** válasza:
93%

B...us és ha PONT NEM AKAR sétálni?

Mert fáradt, mert fáj a lába vagy nem érzi jól magát?

Így gyakorlatilag mindig az anyósához igazodna, kvázi az anyósa irányítaná napirendjét. Hát én ilyet nem csinálnék. Kiülnék a nappaliba és anyósnak a legelső bunkó megnyilvánulására kiereszteném a hangomat és elmondanám róla a véleményemet. Addig mondanám, amíg ŐNEKI nem lesz kellemetlen és föl nem áll, hogy hazatakarodjon. És ezután mindig ezt csinálnám.

Miért mindig a normális félnek kéne nyelnie a bunkótól? Ezzel kvázi a bunkó viselkedést jutalmazzuk! Igenis a bunkó legyen helyre téve, érezze magát rosszul és értse meg: aki szelet vet, vihart arat.

ma 10:50
 40/60 Katona Dius ***** válasza:
87%

Nem tudom, mióta vagytok együtt, de én már az első pár ilyen után odálltam volna megkérdezni, hogy figyi mondd már el kérlek, mi bajod van velem?

Nekem is volt az elején pár kűröm anyósommal. Aztán szépen lerendeztük egymás között. Férjem pedig nem az az anyuka kicsi fia típus, kiállt mellettem, de én mondtam, hogy hagyja, ha velem van baja, akkor elintézzük ketten. Azóta eltelt 12 év és jó lett a kapcsolat anyósommal.

ma 10:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!