Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szenvedélybetegségből "gyógyul...

Szenvedélybetegségből "gyógyult" anyós. Hisztek a teljes gyógyulásban?

Figyelt kérdés
Anyósom alkoholista volt, 10 éve tiszta kb., lehet több. Én nem hiszek ebben, egy nüansznyi dolog miatt is képesek visszaesni az ilyen betegek. Mesélte, hogy még mindig benne van a sóvárgás. Természetes érzés az, hogy én ezt undorral hallgatom végig? A szüleim sajnos betegségben meghaltak, amiről nem tehettek. Az "ilyenek" meg élnek mint Marci hevesen. Barátommal megbeszéltük, hogy ha visszaesne, menne is intézetbe, nem fogjuk az életünket tönkretenni miatta.
tegnapelőtt 17:39
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
69%
38 nem szent az anyós, és a többség szerintem azért szól be a kérdezőnek mert egyrészt a saját baját ravetíti anyósra, másrészt olyan dolgon kattog előre, ami még meg sem valósult és nem is biztos hogy meg fog. De azért ő puffog egy sort.
tegnap 19:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!