Szenvedélybetegségből "gyógyult" anyós. Hisztek a teljes gyógyulásban?
Tény, hogy ezekből NINCS 100%-os gyógyulás, csak egész életre szóló absztinencia, de irtó nagy lelkierő megállni, hogy ne igyál.
Voltam alkoholista, kib.tt nehéz volt az első néhány hónap, állandóan szenvedtem, sóvárogtam, ott volt a kísértés, hogy igyak - bármi okán. Azt hittem, beledöglök, mire végre kezdett szűnni az örökös alkohol-kívánásom.
Hároméve nem iszok, és nem is fogok. Közben pedig ott van, hgoy de jó lenne "csak egy" pohárkával.
Tudom, hogy mentálisan nem leszek teljesen tiszta, mert ebből sem lehet meggyógyulni - az addikció örökre ott marad neurális szinten -, de azt is tudom, hogy nem iszok, mert csak tönkretesz. Mert egy pohár után jön a többi - aztán a lejtő megint.
Mondjuk anyósod helyében látni sem akarnálak, mert egy megkeseredett hülyepitsa vagy.
Még te is lehetsz piás, csak szólok ;)
Azta. Aki leírja a tapasztalatait a családjából, az le van pontozva 🤣
Mert nyilván a kérdező a hülye, anyuci meg mekkora szent, hogy nem piál.
De ha a fiú írta volna ki a kérdést, akkor azonnal kapcsolatmegszakítás meg minden. Ha meg az anya írta volna, akkor elhordanátok minden retkes függő szarnak.
Itt mindig a kérdezőnek mennek neki, teljesen mindegy mi a téma :D
31-es vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!