Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Párommal 11 éve vagyunk...

Párommal 11 éve vagyunk együtt,néhány éve házasok is vagyunk.Van egy kislányunk is.Anyósommal eleinte úgy tünt jóba vagyunk, de szerintem csak reménykedett, hogy eltünök a képből.Nagyon sokat veszekedtünk és manapság is, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Most még rosszabb a helyzet, mivel egy településen is lakunk.A szüleimet sem bírja, mondjuk tett velük szemben néhány csúnya húzást amiért nincsenek jó viszonyban.Szerintem még az esküvönkőn sem örvendett, hiszen mosolyogni alig láttam.

Olyan személy, aki állandóan szereti magát sajnáltatni, mindig az ő baja a legnagyobb.

Most utolsó húzása az volt, hogy nem tetszett neki valami és hónapokat nem beszélt velünk.A kislányunk nagyon nem is tudja ki ő, nem igazán veszi ki a részét a nagymamai szerepben, pedig mindig az volt jaj mennyire akar unokát.

A férjem viszonya a testvérével is megromlott pont ezek miatt, hiszen az anyja szava az igaz, a miénket meg sem hallgatják.

Ugyanakkor ha jön valami rendezvény, nekem már gyomoridegem van, mert megy a színészkedés.

A férjem sokszor elmondta már neki, hogy tudjuk nem állhat engem, de letagadja.

Viszont én ezt érzem, ha elmegyünk hozzá állandóan olyan méregető a tekintete, a kicsivel is erőszakoskodik amit ő akar, akkor ha a férjem rászól persze mi vagyunk a rosszak, hiszen ő jobban tudja.

Érzelmileg zsarolgat, hogy majd akkor menjünk oda, mikor ő már nem lesz, meg hasonlók.

Én azon voltam mindig, hogy jóban legyünk mivel a férjem anyja és nem szeretném, hogy miatta menjen tönkre a házasságunk.

A férjem szinte sosem akar odamenni hozzá, én győzködtem mindig, aztán utólag meg azt kapom, hogy a férjem is lehord minek győzködöm és anyós meg manipulátornak nevez meg ocsáról engem is meg a szüleimet is.

Mit lehet tenni?

Hogy lehet közel lakni hozzá, de mégis távol lenni és valamennyire nyugisan?

tegnap 22:33
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
82%
Sajnos nem tudsz mit csinálni, csak nem foglalkozni vele. Az ilyen anyóst el kell engedni és hagyni, hogy fortyogjon magában. Jobb nem lesz úgy se, és csak magadnak ártasz vele. Ha a saját családod it ott lakik, menj hozzuk, és sokkal jobban jársz. Ha meg férjed nem az anyja pártját fogja, tedd össze a két kezed, és örülj inkább neki. Tudod mennyien orulnének ennek? Persze sz@r, mert mégis csak rokon meg minden, de ő egy senki kb a te életedben, neki nem kell te megfelelj. Megpróbáltad, nem ment, beveszed a leszarom tablettát és mész tovább. Ha közeledik feléd, max elfogadod, de én annyit se tennék.
tegnap 22:45
 2/20 anonim ***** válasza:
88%

Nehéz igen, de minél messzebbről kerüld el őt. Elég szomorú, hogy egy unoka mellett is így bánik veled. Csak azt tudom mondani, hogy ne rágódj rajta annyit. Sajnos az exemmel én is anyós miatt mentünk szét.

Ha nem bánod, röviden leirom 😊

2 szintes családi ház, külön bejárattal, az alsón laktunk mi ketten. Amikor sajna nem dolgoztam, egyedül voltam "otthon", hiszen együtt éltünk. Az udvarról pont belátott az ablakon, pedig függöny is volt, nem tudom, hogy csinálta 😀

Minden nap b@szogatott valamiért. Nyissam már ki az ablakot, ma még csak egyszer volt szellőztetve. Vagy mossam már ki a kicsi fia kedvenc zokniját, mert 2 hete nem látta, hogy kint lenne a száritón. Most igy hirtelen nem is tudom, mik voltak még. Egy idő után meguntam, bezártam az ajtót. Akkor az ablakon kopogott be, hogy én miért zárom az ajtót, ez itt nem szokás hát...

5 évig voltunk együtt, gyűrűm is volt már. Talán még mindig együtt lennénk, ha akkor elköltözünk, csak hát nehéz volt akkor is az élet. 😬

Bocsi, hosszú lett 😀

tegnap 23:15
 3/20 anonim ***** válasza:
97%
Komolyan fel nem bírom fogni, hogy minek akarsz odamenni! 50-es IQ fölött erre magyarázat nincs!
tegnap 23:18
 4/20 anonim ***** válasza:
97%
11 év alatt igazán le lehetett volna már építeni ezt a bandát. Más lehetőség nincs, értelmesen elbeszélgetni úgysem fogtok, ha olyan fajta az anyós, akkor nem is akar megoldást, csak titeket szapulni.
tegnap 23:21
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

"A férjem szinte sosem akar odamenni hozzá, én győzködtem mindig, aztán utólag meg azt kapom, hogy a férjem is lehord minek győzködöm..."

És milyen igaza van a férjednek!

Oké, egyszer megpróbáljátok, de ha az is rosszul sül el, akkor minek erőlteted?

Ha neked annyira szimpi az anyósod, akkor menj te egyedül, és kvaterkázz vele, a férjedet meg hagyd nyugton.

tegnap 23:50
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Ne győzködd a férjed és ne menjetek.
ma 03:13
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Annyit menjetek, amennyit a férjed a saját elhatározása szerint kibír. Az bőven sok.
ma 07:29
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Orulj neki, hogy a ferjed sem igenyli a tarsasagat, es mellettetek all. Rengeteg itt az olyan kerdes, foleg a noktol, hogy a ferjuk nem all ki a csalad mellett a rokonsaggal szemben. Nalatok legalabb nem ez a helyzet. Es igaza is van, minek menjetek oda?
ma 07:46
 9/20 anonim ***** válasza:
70%
Más településre kell költözni.
ma 08:14
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Ne győzködd! Nem kell odamenni és kész. Az meg, hogy a hátad mögött mit mond,kit érdekel. Tudod, azt szokták mondani "felőlem meg is verhetnek, ha nem vagyok ott". Nagy ívben le kell sza.ni.
ma 08:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!