Anyósom nagyon tapintatlan, hogyan lehet ez normálisan kezelni?
Férjem szerint neki kötelessége nagyobb teret engedni most az anyjának és a kedvében járni stb - a férjednek inkább az anyjáról leválni lenne jó, nem ilyen mélységben beengedni az életetekbe.
Ez nem normális.
Köszönöm a válaszokat!
Megerősítették bennem ,hogy nem én vagyok az empátiátlan, bunkó ha nem szeretném hogy anyósom hetekig nálunk vendégeskedjen.Tegnapi telefonbeszélgetésünk(amikor kérdezte:melyik lesz az én szobám, jövök nektek segíteni berendezkedni) során én is úgy éreztem ,hogy ez nem normális.12 éve vagyunk együtt, anyósom mindig is ilyen habitus volt, de apósom intelligensen,tapintatosan ezeket sosem engedett teret
Valahogy az anyósos sztorikban a jövök segíteni mindig ilyesmiket takar, mint amiket te is leírtál, de amikor valódi segítség kell akármiben, unokákra vigyázni, vagy bármi egyéb, akkor érdekes módon nem ennyire lelkesek.
Az vén trottyos egy manipulátor gci. Kíváncsi lennék kedves kérdező, hogy ezelőtt mikben is segített? Mert ezekről nem tettél említést. De gondolom, ha lett volna ilyen, akkor szerepelt volna a kérdésben, hogy rosszul érzed magadat, mert ő rengeteget segített rajtad a múltban, és most te is szeretnéd viszonozni. Egyébként hogy lehetnél bunkó csak azért, mert nem teszel meg olyan dolgokat, ami neked nem jó, csak neki? Húzzon a f@szba, gondolom van hol laknia!
“két ünnep között ismét 3 hétre szeretne hozzánk jönni”
A két ünnep (karácsony-újév) közötti 5 napban hogyan tud 3 három HETET nálatok tölteni? Időkaputok is van az új lakásban?
A lakást mi vettük, külön anyagi segítsége nem volt benne(nem adott bele pénzt)
26án jönne és január közepéig maradna
Kedves Kérdező, tehát 800 ezer és 1,2 millió között volt a ház értéke? Na mindegy is, nem az én dolog.
Tehát a lényeg, hogy nem segített eddig semmit! Akkor mondd meg neki, hogy segítsen pl. hajléktalanokon, ha ennyire segítőkész lett hirtelen, mert ő nekik nagyobb szükségük van rá, nálatok meg csak útban van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!