Anyós miért ilyen tapintatlan hogy nem kínál meg, miért csak a fiát?
Ha van valami kaja vagy akármi, akkor nagyon ritkán kínál meg, sokszor van h csak a fiát kérdezi hogy "eszel kisfiam?" vagy "kérsz kisfiam?"
Valahogy nekem ez olyan furi, hogy sokszor kihagy, mert ha nálunk vagyunk az én anyám megkérdezi h "eszel te is XY?"
Ha nálam van valaki akkor vagy megkínálom, vagy nem rakok ki kaját szem elé ha nincs sok. Nekem ez olyan zavarba ejtő hogy leülteti enni a páromat, engem pedig nem kérdez meg. Vagy ha megkérdez akkor már a másik eszik én meg ott ülök. De sokszor volt hogy meg se kérdezett én meg csak néztem az evészetet. Persze ritkán megkínált. Szoval nekem ez a parasztság legalja. Miért ilyen tapintatlan?
"Köszönöm Anya, elfelezzük a Julival!"
Nagyjából ennyit kellene mondania a pasidnak!
De az is lehet, hogy többször kifejtetted, hogy nem ízlik az anyós főztje
- akár a szemébe, akár a háta mögött és visszajutott hozzá - mert "túl zsíros/túl fűszeres/sós/sótlan/ízetlen, stb.
Mert egyébként így nagyon furcsa a sztori!
Ssszóval a férjed meg csak végignézi, hogy téged meg se kínál, sőt, nyugodtan eszik így?
Anyósod ki nem állhat - a férjed meg semmibe vesz...
Ne hagyd magad így kezelni, kérdező, ennél többet érdemelsz!
Én is ritkán kínálom a menyemet spontán látogatáskor - de mi ezt már megbeszéltük - mert speciális étrendet követ. Ha mondjuk főzök egy körömpörköltet, vagy kelkáposzta főzeléket fasírttal és véletlenül beesnek, akkor csak a fiamat kínálom ebből, mert imádja, a menyemnek meg kifordulna a szájából. Viszont amikor tudom, hogy jönnek, akkor a menyemnek külön főzöm a kedvencét.
Ezt nyilván nem tudnám megcsinálni egy héten 4-5x, mert nem vagyok tőkepénzes, a gyerekektől meg nem szedek pénzt kajára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!