Anyós miért ilyen tapintatlan hogy nem kínál meg, miért csak a fiát?
Ha van valami kaja vagy akármi, akkor nagyon ritkán kínál meg, sokszor van h csak a fiát kérdezi hogy "eszel kisfiam?" vagy "kérsz kisfiam?"
Valahogy nekem ez olyan furi, hogy sokszor kihagy, mert ha nálunk vagyunk az én anyám megkérdezi h "eszel te is XY?"
Ha nálam van valaki akkor vagy megkínálom, vagy nem rakok ki kaját szem elé ha nincs sok. Nekem ez olyan zavarba ejtő hogy leülteti enni a páromat, engem pedig nem kérdez meg. Vagy ha megkérdez akkor már a másik eszik én meg ott ülök. De sokszor volt hogy meg se kérdezett én meg csak néztem az evészetet. Persze ritkán megkínált. Szoval nekem ez a parasztság legalja. Miért ilyen tapintatlan?
Gondolom nincs még gyereketek, mert ha lenne, akkor ő is veletek lenne anyósnál és róla is szólna a történet, hogy kínálja, vagy nem kínálja.
Ha csak egy reménybeli gyerekkel akarod az anyóst sakkban tartani vagy megnevelni, akkor az öreg hiba!
Egyrészt "sajátjogon" harcold ki a megbecsülésedet - ne a gyerekkel zsarolva bárkit is - és elsősorban a barátodnál! Az ő nevelgetése fontosabb lenne, mint az anyósé, mert láthatóan ráférne!
Másrészt a gyerek nem a te kizárólagos tulajdonod, az apja simán viheti az anyjához, legfeljebb te nem mész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!