Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós miért ilyen tapintatlan...

Anyós miért ilyen tapintatlan hogy nem kínál meg, miért csak a fiát?

Figyelt kérdés

Ha van valami kaja vagy akármi, akkor nagyon ritkán kínál meg, sokszor van h csak a fiát kérdezi hogy "eszel kisfiam?" vagy "kérsz kisfiam?"

Valahogy nekem ez olyan furi, hogy sokszor kihagy, mert ha nálunk vagyunk az én anyám megkérdezi h "eszel te is XY?"

Ha nálam van valaki akkor vagy megkínálom, vagy nem rakok ki kaját szem elé ha nincs sok. Nekem ez olyan zavarba ejtő hogy leülteti enni a páromat, engem pedig nem kérdez meg. Vagy ha megkérdez akkor már a másik eszik én meg ott ülök. De sokszor volt hogy meg se kérdezett én meg csak néztem az evészetet. Persze ritkán megkínált. Szoval nekem ez a parasztság legalja. Miért ilyen tapintatlan?

2023. ápr. 10. 13:17
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
4%
Mert valószínű, hogy még nem az anyósod, te csak a fia épp aktuális párja vagy. Így nem fog állandóan etetni, szép is lenne mindig az épp aktuálist jóllakatni. Én sem tenném. Néha belefér alkalmanként egy vasárnapi ebéd, de ennyi.
2023. ápr. 10. 17:54
 22/31 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem sokkal aggasztóbb az, hogy a "párod" egy f@szparaszt.
2023. ápr. 10. 18:23
 23/31 anonim ***** válasza:
98%
Én,nagyon sajnállak tégedet hogy pont ilyen férfi mellett tetted le a voksodat....ezt komolyan gondolom.
2023. ápr. 10. 19:36
 24/31 anonim ***** válasza:
87%
Valòban egy hatalmas paraszt, meg a párod is, amiért hagyja. Esetleg leszòltad többször a főztjét? Ebben az esetben megérteném, minden más esetben okádék viselkedés.
2023. ápr. 10. 20:41
 25/31 anonim ***** válasza:
9%
Csak a férfi a hibás. Ki más?
2023. ápr. 10. 21:33
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
Párodnak kéne intézkednie, igy hogy hagyja hát...
2023. ápr. 11. 00:41
 27/31 anonim ***** válasza:
92%
Mondjuk én nem lennék ilyen tahóval, aki lazán eltűri, hogy az anyja semmibe vegye, de nekem van önbecsülésem azért.
2023. ápr. 11. 10:56
 28/31 anonim ***** válasza:
97%

Egyetértek az előttem szolokkal.

Ha anyós szokott nálatok átmenni én akkor ülnek le enni a szeme láttára és én sem kínálnám meg, ahogy ő se téged. Ha szóvá tenné na akkor kitörne belőlem a szabolcsi Beyoncé...!

2023. ápr. 11. 13:37
 29/31 anonim ***** válasza:
86%
Az a kérdés, hogy te mégis hogy mentél hozzá a férjedhez?
2023. ápr. 13. 10:51
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Férjeddel van gond, nem anyóssal elsősorban. Ahogy már írták
2023. ápr. 18. 07:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!