Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyek, hogy közöljem a...

Mit tegyek, hogy közöljem a férjemmel, hogy nem szívesen szeretném hogy ha az apósom kezébe venné az újszülött gyermekünket?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy apósom elég régóta alkoholista. Több éve emiatt levágták a lábát is ezért egy otthonba lakik többed magával egy szobába. Ezáltal többször sebbes is a lába, bőre a kölönböző betegségektől. Plusz ki vannak rohadva a fogai is. Tehát nem egy higénikus ember.

Így nagyon nem szeretném, ha a kezében lenne majd az újszülött kisbabánk. Félek hogy elkap tőle valamit.

Hogy mondhatnám el a férjemnek ezeket az aggodalmaimat?

A párom mondja, hogy nyilván fürdik az apja de engem egyszerű kiver a hidegveríték ha elképzelem, hogy a kezébe kell adnom a babánkat.

szept. 18. 01:09
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
65%
40., te füstmentesen sem lehetsz egy kellemes jelenség 😂
szept. 22. 08:32
 42/50 anonim ***** válasza:
69%
Valószínűleg amúgy nem a gyereket vinnék az otthonba, hanem az apóst hoznák ki.
szept. 22. 10:15
 43/50 anonim ***** válasza:
17%

41.

Cuki vagyok és kedves.

Az alkesz, a büdős bagós pedig egy drogos, igénytelen, alacsonyabb létforma.

szept. 23. 19:14
 44/50 anonim ***** válasza:
#43 ami mellesleg nem fertőz.
szept. 24. 09:55
 45/50 anonim ***** válasza:

44.

Kit érdekel a fertőzés, amikor már a szag, meg a látvány okádás? 😂

szept. 25. 09:29
 46/50 anonim ***** válasza:
80%
#45 egyedül a szülőt, gondolom. Mert hogy a csecsemő full leszrja hogy nagyapa milyen igénytelen az biztos..
szept. 25. 12:21
 47/50 anonim ***** válasza:

46.

Igen. Biztos leszarja a kisded.

Tehát hajrá, hagyni kell rálihegni a bűzös leheletét, a sebes váladékok is biztos teljesen ártalmatlanok, ha meg rákenődik és benyalja sebaj, attól is csak erősödik az immunrendszere.

Nyilvánvaló a provokációd, de nem értem miért tetteted magad jámbor együgyűnek.

Talán büdös leheletű, a lelakott mikrokeringés miatt, váladekos sebekel borított nikotinfüggő vagy?🤔

Ki tudhatja ezt... 😂😂😂

szept. 25. 14:09
 48/50 anonim ***** válasza:
12%
Hát ők se láttak még csecsemő az biztos. Az elején a látásuk sem jó, szaglás a legerősebb erzékük. Meg parfümöt se nagyon kellene csecsemő mellett használni, mert zavarhatja őket, nem hogy egy budos, igénytelen ember.
szept. 25. 14:41
 49/50 anonim ***** válasza:
89%
Árulják mar el, mitől budos szerintetek? Alkesz VOLT. Otthonban el, ott bizony nem jut alkoholhoz. Plusz bocsesz, de figyelik az egészségüket és azt is, hogy furdenek e. Tehát q kérdező csak uszítani akar, feleslegesen
szept. 25. 15:31
 50/50 anonim válasza:

Kérdező megértelek teljesen. Én nyíltan kijelenteném, hogy nem adom a kezébe, ez van. Tetszik tetszik, akinek nem annak van egy ajtó amin ki is lehet sétálni.

A magam gyerekkorából indulok ki, hogy akkor is hányni tudtam volna az igénytelen emberektől. A leírásod alapján pont olyan, így a gyerekemet megkímélném… a gyerek is sírna rína egy cigiszagos, ápolatlan embertől… és elnézést kérek, de a szoc.otthonokban sem fordítanak nagy figyelmet, csak amennyit éppen muszáj, a betegekre, mert nehéz is mozgatni őket.

okt. 8. 13:19
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!