Mit tegyek, hogy közöljem a férjemmel, hogy nem szívesen szeretném hogy ha az apósom kezébe venné az újszülött gyermekünket?
A helyzet az, hogy apósom elég régóta alkoholista. Több éve emiatt levágták a lábát is ezért egy otthonba lakik többed magával egy szobába. Ezáltal többször sebbes is a lába, bőre a kölönböző betegségektől. Plusz ki vannak rohadva a fogai is. Tehát nem egy higénikus ember.
Így nagyon nem szeretném, ha a kezében lenne majd az újszülött kisbabánk. Félek hogy elkap tőle valamit.
Hogy mondhatnám el a férjemnek ezeket az aggodalmaimat?
A párom mondja, hogy nyilván fürdik az apja de engem egyszerű kiver a hidegveríték ha elképzelem, hogy a kezébe kell adnom a babánkat.
"hogy közöljem a férjemmel, hogy nem szívesen szeretném hogy ha az apósom kezébe venné az újszülött gyermekünket?"
Úgy hogy elmondod neki...
Takaróba/pólyába tekered a gyereket és úgy adod oda, akkor nem közvetlenül öleli, nem ér hozzá a sebes kezével. Azt meg lehet kérni, hogy ne puszilgassa, nem kell belemenni, hogy őmiatta, csak hogy pici érzékeny stb. Ez egy viszonylag normális kérés újszülöttnél.
De szerintem is túlreagálod, sem az alkoholizmus, sem a levágott láb, sem a rohadt fog nem fertőz.
Ebbül válás lessz, he’! Legalábbis, én tuti elküldenélek….
Gondolom, ha a te szüleidről nyilatkozna így ő, jól kikelnél magaból.
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__anyos-ap..
Az apuka mindkét szülőjét el akarod tiltani a születendő gyerektől, vagy csak troll vagy?
A "nem szívesen szeretném" (számomra értelmetlen) kifejezést sosem hallottam ezelőtt, gyanús, hogy mindkettőben szerepel...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!