Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ha mennek hozzátok család...

Ha mennek hozzátok család látogatásra mit szoktatok kapni?

Figyelt kérdés

Kicsit fura kérdés. De érdekel a véleményetek. Anyósékkal nem a legjobb a viszony, de pár napja meglátogattak. Ajándékba hoztak lisztet, cukrot, rízst, és mosogató szert. Kicsit olyan érzésem volt mintha azt hinnék hogy éhezünk, ilyen könnyed adomány szerűség, illetve megjegyzést is tett, hogy ennyi tisztitó szerrel egy fél évre elátott szerinte. Kb 1 hónap alatt elhasználom ezt a mennyiséget.

Csak nekem furi manapság ilyen ajándékot vinni vagy ez teljesen megszokott? Félre értés ne essék, ha semmit se hoz az sem baj, főztem sütöttem nekik, amit el se fogadtak, mondván nem éhesek. Nem élünk rosszul, pont ezért nekem ez kicsit olyan lenézős szituáció volt.

jún. 9. 20:11
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Nem vártunk ajándékot ezt írtam is. Régen nem találkoztunk mert nem jó a viszony. Csak nekem fura volt hogy letettek az asztalra 2 kg lisztet, 2 kg cukrot, meg egy rízst. Majd kb egy óra múlva elmentek. De akkor van aki még ilyet visz, így nem képzelek többet bele mint ami.
jún. 10. 07:24
 22/37 A kérdező kommentje:
16# a jó viszony nem csak rajtunk múlik. Nem fogok térdet hajtani a hülyeségei előtt, és nem fogom hagyni hogy beleszóljon olyan dolgokba amikbe nem kéne. A viszony nagyjából a terhességem elején romlott meg, mert nem vetettünk el egy tervezett babát. Ő meg teljesen kibukott hogy én miért vagyok terhes.
jún. 10. 07:33
 23/37 anonim ***** válasza:
87%
Mi zöldséget-gyümölcsöt, mert nagy kertjük van és bőven jut nekünk is. Eszem ágában nincs problémázni, "de a boltban is meg tudjuk venni" - Igen, viszont szívesen adják :)
jún. 10. 07:51
 24/37 anonim ***** válasza:
94%

Mondjuk hozzám nem jönne olyan ember a lakásba, aki szerint el kéne vetetni a gyerekemet.

A lábát nem tenné be oda többé.

jún. 10. 07:51
 25/37 A kérdező kommentje:
24# nem mi kértük hogy jöjjenek, ők mondták hogy bejönnének. Mindentől függetlenül úgy voltam adunk egy esélyt, hátha a másfél év alatt mégis szeretné az unokát megismerni. Nem hiszem hogy sűrűn fognak jönni mert vágni lehetett a levegőt.
jún. 10. 08:11
 26/37 A kérdező kommentje:

23# de ott a szó, hogy szívesen adják. Nekünk is van kertünk, meg itt a környéken sok mindenkinek. Mégis szívesen adunk egymásnak.

Ha hozott volna egy kiló gyümit, amit tudott volna mert van rengeteg gyümölcsösük, azt a gyerek kezébe is lehetett volna adni, hogy egy kicsit ismerkedjenek.

jún. 10. 08:15
 27/37 anonim ***** válasza:
63%

Jaj, ez elég kellemetlen látogatás lehetett! Hogy viszonyultak ez alkalommal a kicsihez?

Külföldön élek, amikor hazalátogatok, viszek sok mindent, tésztát, édességet, más rokon hozott külföldről takarító szereket, öblítőt, mosószert, főleg olyanokat, ami otthon vagy drágább, vagy rosszabb minőségű. Cserébe én is jól megpakolva jövök vissza lekvárokkal, kolbásszal-sonkával, pálinkával stb. Szerintem ez teljesen rendben van. 2 kiló cukor meg liszt, mint random ajándék, elég furcsa, udvariatlan és figyelmetlen.

jún. 10. 08:33
 28/37 anonim ***** válasza:
92%
Az én anyósom is hozott már öblítőt, tusfürdőt, kávét.Azt mondja le volt árazva és nekünk is vett. Pedig mi sem állunk rosszul, férjem vàllalkozó, én is egész jól keresek.
jún. 10. 08:44
 29/37 A kérdező kommentje:
27# türelmetlenül. Csodálkozott rajta, hogy mikor felvette elkezdett sírni. Hiába mondtam neki hogy nem lesz jó, ha elveszi a kezemből. El is kezdett sírni a kicsi. Utána meg megsíratta mégegyszer mert elvette a cumit tőle, mondván hogy ilyen nagy gyerek már ne cumizzon. Aztán már csak annyit mondott hogy jó hisztis a gyerek.
jún. 10. 09:12
 30/37 anonim ***** válasza:
34%
Talán rájöttek, hogy jobb lesz nekik nélkületek.
jún. 10. 09:59
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!