Ha mennek hozzátok család látogatásra mit szoktatok kapni?
Kicsit fura kérdés. De érdekel a véleményetek. Anyósékkal nem a legjobb a viszony, de pár napja meglátogattak. Ajándékba hoztak lisztet, cukrot, rízst, és mosogató szert. Kicsit olyan érzésem volt mintha azt hinnék hogy éhezünk, ilyen könnyed adomány szerűség, illetve megjegyzést is tett, hogy ennyi tisztitó szerrel egy fél évre elátott szerinte. Kb 1 hónap alatt elhasználom ezt a mennyiséget.
Csak nekem furi manapság ilyen ajándékot vinni vagy ez teljesen megszokott? Félre értés ne essék, ha semmit se hoz az sem baj, főztem sütöttem nekik, amit el se fogadtak, mondván nem éhesek. Nem élünk rosszul, pont ezért nekem ez kicsit olyan lenézős szituáció volt.
Mondjuk hozzám nem jönne olyan ember a lakásba, aki szerint el kéne vetetni a gyerekemet.
A lábát nem tenné be oda többé.
23# de ott a szó, hogy szívesen adják. Nekünk is van kertünk, meg itt a környéken sok mindenkinek. Mégis szívesen adunk egymásnak.
Ha hozott volna egy kiló gyümit, amit tudott volna mert van rengeteg gyümölcsösük, azt a gyerek kezébe is lehetett volna adni, hogy egy kicsit ismerkedjenek.
Jaj, ez elég kellemetlen látogatás lehetett! Hogy viszonyultak ez alkalommal a kicsihez?
Külföldön élek, amikor hazalátogatok, viszek sok mindent, tésztát, édességet, más rokon hozott külföldről takarító szereket, öblítőt, mosószert, főleg olyanokat, ami otthon vagy drágább, vagy rosszabb minőségű. Cserébe én is jól megpakolva jövök vissza lekvárokkal, kolbásszal-sonkával, pálinkával stb. Szerintem ez teljesen rendben van. 2 kiló cukor meg liszt, mint random ajándék, elég furcsa, udvariatlan és figyelmetlen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!