Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ha mennek hozzátok család...

Ha mennek hozzátok család látogatásra mit szoktatok kapni?

Figyelt kérdés

Kicsit fura kérdés. De érdekel a véleményetek. Anyósékkal nem a legjobb a viszony, de pár napja meglátogattak. Ajándékba hoztak lisztet, cukrot, rízst, és mosogató szert. Kicsit olyan érzésem volt mintha azt hinnék hogy éhezünk, ilyen könnyed adomány szerűség, illetve megjegyzést is tett, hogy ennyi tisztitó szerrel egy fél évre elátott szerinte. Kb 1 hónap alatt elhasználom ezt a mennyiséget.

Csak nekem furi manapság ilyen ajándékot vinni vagy ez teljesen megszokott? Félre értés ne essék, ha semmit se hoz az sem baj, főztem sütöttem nekik, amit el se fogadtak, mondván nem éhesek. Nem élünk rosszul, pont ezért nekem ez kicsit olyan lenézős szituáció volt.

jún. 9. 20:11
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
73%
Nem szoktam senkit megvendégelni, max én megyek vendégségbe. Ha valami nagy családi összejövetel, akkor italokat szoktam vinni meg a barátnőm süt valami sütit vagy sós rágcsát ha épp olyan kedve van. Ha csak egy vasárnapi ebéd anyáméknál, oda meg üres kézzel megyek. Nekem is elég fura olyasmit vinni amiket felsoroltál, én lehet el se fogadtam volna. Valóban van egy kis lenézés benne, de persze ezt így nem lehet távolról megítélni, te tudod hogy milyen a kapcsolat köztetek. Az is lehet hogy tényleg csak jót akart neked. De kicsit olyan mint szappant ajándékozni valakinek, az is inkább célzás mintsem kedveskedés
jún. 9. 20:19
 2/37 anonim ***** válasza:
96%
Ez valami régi szokás lehet náluk.
jún. 9. 20:24
 3/37 anonim ***** válasza:
87%

Nem tudom... Ez nekem is egy kicsit fura lenne. Inkább célzásnak tűnik nekem. De, az is lehet, ahogy a 2-es is írta, hogy valami régi szokás náluk.

Nálunk saját készítésű sütik, rágcsák, (húgom nagyon jól süt) bor, virág ajándékozása a szokás.

jún. 9. 20:30
 4/37 anonim ***** válasza:
100%
Nem kizárt, hogy esetleg munkahelyen kapták vagy utalványt adtak nekik, ebböl hoztak valamennyit nektek.
jún. 9. 20:40
 5/37 Katona Dius ***** válasza:
100%
Vagy az is lehet, hogy nem akartak üres kézzel odaállítani, de jobb nem jutott eszükbe.
jún. 9. 20:47
 6/37 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem lisztet. Tényleg furcsa.

Nem volt jobb ötletük, a virágos meg bezárt.

jún. 9. 20:59
 7/37 A kérdező kommentje:

Nem utalványt kaptak. Vállalkozásuk van. Nem olyan idős anyósom 56 éves.

Nem tudom, de a liszt meg cukor helyett, mondjuk egy kiló almát hozhattak volna az unokának. Annak még értelme is lett volna.

Mi is bort vettünk nekik, illetve kávét, és anyósomnak egy cserepes virágot. Ezenfelül ugye sütöttem meg főztem. Azt meg se kóstolták.

jún. 9. 21:01
 8/37 anonim ***** válasza:
94%

Mert nen abból a lisztből csináltad, amit ő vitt neked 😂

Vannak, akik nen tudnak vendégségben viselkedni. Érthetetlen ajándékot visznek, nem fogadnak el semmit.

jún. 9. 21:04
 9/37 anonim ***** válasza:
100%
Semmi extra. Kis sütemény vagy üditő, csoki meg ilyenek. Senki nem vár nagy dolgokat egy látogatás alkalmával. Ha nem hoznak semmit az sem probléma.
jún. 9. 21:11
 10/37 anonim ***** válasza:
21%

KAMU KAMU KAMU KAMU KAMU

Nem igaz, hogy nem ismeritek fel ennek a debilnek a kamukérdéseit, és még válaszoltok rá. Tuti nem mindenki ma regisztrált, hogy bedőljön neki!

jún. 9. 21:25
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!