Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Kinek van igaza ebben az...

Kinek van igaza ebben az esetben? Jogosan esik rosszul?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Megprobalom úgy leirni a sztorit hogy érthető legyen.

11 éve vagyok a férjemmel, ebből 1x láttam anyósomat egész egyszerűen azért mert messze lakik, (4000km),es a férjem Európában lakik ugye viszont a családja Európán kívül. A 20 év alatt mióta itt van a férjem Európában 2x ment haza, 1x egyedül (nem ismertem meg) és 1x velem pár éve. Nem voltam, és vagyok neki szimpatikus mert nem vagyok agymosott ahogy ők. Viszont! Idén megy a férjem a családhoz az Isten se tudja mennyi időre, de nekem mehtiltotta a "kedves anyuka" hogy menjek. Pedig kérdeztem szépen, mondtam hogy én is megyek de határotottan kijelentette hogy nehogy merjek menni. Kérdeztem miért, jött a sok kifogás. Majd tegnapi nap utoljára megkérdeztem hogy na, ne menjek? Mondta ne, majd ha unokat szülok mehetek. Erre visszakezbol annyi volt a válaszom, hogy ha 50 gyerekem lesz is 1 percre sem láthatod, csak a holttestemen át, mert ha rám nem vagy kíváncsi, akkor a gyerek(ein) re se legyel.

Azóta áll a bál hogy én milyen csúnyan beszéltem szegény asszonnyal, mert a férjemnek is az anyja a Szent úgy hogy a 20 év alatt 2x latta. Megmondtam hogy ezentúl nem kívánok vele beszélni, és a drága országába sem vagyok hajlando menni (mintha az övé lenne... 🥲). Idáig sem hívtam őket túl sokszor, de engem azért nem szeretnek mert nem vagyok az ő országából való, és nem ilyen feleségét képzelt el a fiának. "ilyen" alatt azt érti hogy nem szültem a sok gyereket, nem beszélem az ő nyelvüket tökéletesen (hogy is beszélnem ha nem beszélek az adott nyelven mindennap? 🤔), és nem nyalom a fenekét egész nap. Nem értik hogy reggeltől estig dolgozom, nem érek én rá egésznap velük kamerázni, amit anno mondtam is nekik. Szóval kinek van igaza? A férjem pár nap múlva indul, nem tudom mi a szándéka, de nekem itt lett elegem. Elkene néznem hogy igy megalazott? A férjem olyan mint egy pincsi kutya, az anyja szava szent és sérthetetlen, hiába a sok 1000km.

Köszönöm a válaszokat, és BUEK mindenkinek.

2024. jan. 1. 22:17
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
88%
Az egyetlen lépés, amit tenned kell, a válás. Nehogy gyereket gyárts (11 év alatt ez hogy nem sikerült?), mert elveszik! Akár az életed árán is. Te itt senki vagy. A saját családod nem tagadott ki emiatt a muszlim miatt?
2024. jan. 1. 23:53
 22/49 anonim ***** válasza:
95%

14 vagyok, ő egyiptomi volt pont olyan fanatikusak, ha nem jobban.

Unokatesós házasság a családban, talpig feketében, stb. Nekem nem kellett hordani, de tiszteletben tartottam a kultúrát.engem imádtak, mert akkor 18 voltam, gondolom még "nevelhető" korosztály, aki még sok egészséges gyereket szülhet.

Én azt tapasztaltam, akik ki tudtak szakadni Európa felé, azok a pasik már nem engedtek a családi nyomásnak. Az én exem 3 év után fordult ki magából családi nyomásra, de mi közel éltünk a tűzhöz(500km),es egyre többet jártunk a családhoz. az más szitu azért. Pont ezért is jöttem el, isten ments, hogy

oda gyereket szüljek. Cairo sikátoros szutyoklakásában végeztem volna 6pulyával, 120kilósan,mert már akkor mondogatták, minek dolgozzak vagy tanuljak, az ex jól keres.

2024. jan. 2. 00:00
 23/49 anonim ***** válasza:
59%

#21, nem tudják elvenni.

Itthon itthoni törvény van, ne a filmekből okulj. Nem kell odamenni és kész.

2024. jan. 2. 00:02
 24/49 anonim ***** válasza:
76%
Elviszi az apja. Nem kérdezi. Kint kinti törvény van. A film pedig jelen esetben a valóság.
2024. jan. 2. 00:06
 25/49 anonim ***** válasza:
72%
Nem léphet át határt kiskorú az anya hozzájárulása nélkül, akkor sem, ha az apjával van azért ez nem így működik, és nem véletlenül.
2024. jan. 2. 00:11
 26/49 anonim ***** válasza:
56%
Ez a nő hozzájárul, eddig se élt valami okosan. Vagy hamisít a férj egy aláírást, nem hinném, hogy közjegyző előtt kell.
2024. jan. 2. 00:14
 27/49 anonim ***** válasza:
78%

#24 a német mama (az én anyukám) a fiamat úgy tudja kivinni magához, hogy egy 6oldalas sablon meghatalmazást kell kitölteni 2 nyelven, okmányok, stb fénymásolattal.

Egy reptéren nem tudja apa átcsempeszni a gyereket, főleg ha anya még be is jelenti, gyerekrablás simán.

A filmek, amire te gondolsz, 20-30 évesek, és a gyerek az adott országban élt.

2024. jan. 2. 00:20
 28/49 anonim ***** válasza:
86%

26, az nem csak egy aláírás, rengeteg dolog kell.

2 tanú kell, persze, az lehet bárki.

És elég egy telefon, ha apa próbálkozik. Az nem csak gyerkrablas, már okirat hamisítás is.

2024. jan. 2. 00:22
 29/49 A kérdező kommentje:
11 év alatt van egy vetélésem, és egy halott gyerekem. Meg valami?
2024. jan. 2. 00:23
 30/49 A kérdező kommentje:

22! Jesszus. Bár engem is nagyon vékonyak titulaltak anno, most meg kövér vagyok a 165/55el. A férjem európai felfogású szerencsére, de sokat is "tanítottam" amikor mentem 19 voltam, most vagyok 27. A gyerekemert bármit, és ezt komolyan mondom. Ne dolgozz. Mert amúgy otthon lenni nem munka ugye? Amúgy az a szerencse hogy 4000km van köztünk, nem könnyű mennie. Nekem igen, neki nem. Gondolom érted mire gondolok.

A gyereket (ha lenne) nem veheti el, ha kell olok érte.

2024. jan. 2. 00:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!