Milyen esetben ütheti meg jogosan egy fiú/férfi a tini vagy fiatal felnőtt húgát?
Figyelt kérdés
2019. júl. 30. 19:59
1/24 anonim válasza:
Hát én tuti felképelném, ha gyereket, állatot, időseket bánt
2/24 anonim válasza:
Egy felnőtt férfi ne ütögessen semmilyen lányt vagy nőt.
3/24 anonim válasza:
Ha a másik kezében kés van és közvetlen jogtalan támadást indított.
Amúgy remélem nem komoly a kérdés...
Vagy csak sima este a panelban?
Költői kérdés...
4/24 anonim válasza:
Ha az veszélyezteti a testvére, vagy más életét.
6/24 anonim válasza:
Jogos és arányos védelem... ennyi... meg ha megüt, én azért visszaadnám legalább jelzésértékűen, csak hogy tisztázzam benne, hogy a nő és a férfi egyenjogú és egyenértékű = neki pont annyi joga van engem megütni, mint nekem őt.
7/24 anonim válasza:
1.Ha megüt.
2.Ha nagyon csúnyán beszél, (hisztizik, stb.. L) s már legalább 3-4 alkalommal megkérem, hogy hagyja abba. Ha nem kéoes leállni,akkor attól a ponttól egyenjogúság van. S úgy kezelem, mint egy férfit.
8/24 anonim válasza:
és csak nők pontoznak.
persze lefelé.
szerencsétlenek, ennyi a lelki életük
9/24 anonim válasza:
és töröltetik is, ha nem tetszik
sunyi
10/24 anonim válasza:
Egy férfi nem üt meg egy nőt főleg nem családon belül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!