Tényleg gáz, hogy nem járok anyósomékhoz vendégségbe?
2,5 évig laktam velük. Férjemmel 1 éve költöztünk a saját házunkba, felújítás alatt ott laktunk, mondván nehogy fizessünk már albérletet, éljünk ott nyugodtan. Én persze mkor elkezdtem dolgozni, el is kezdtem rögtön fizetni nekik a rezsit stb, mert hát nem vagyok én ingyenélő. Volt hogy elvette, volt hogy nem.
Na hát én elhiszem, hogy nyilván nem volt kellemes nekik sem, nekünk sem, főleg nem, de nyilván nem is akartam semmit se szólni, szóval mivel én vagyok a vendég, hát csak kussba maradok. Hát nem tudtam. Melyik házasságba nincsenek viták? Nyilván a férjemmel is voltak. Neki természetesen(mondván hogy mi ott lakunk) bele kellett szólnia, mert amúgy miért ne. Meg kell védeni a kisfiát. Beleszólt a gyereknevelésbe. Nem tetszett neki, hogy én nem vittem el a kajából amit főzött melóba ebédre. Egyszer ki is akadt, hisztizett hogy hiába főz. Persze én nem főzhettem, mert az nem tetszett neki… pedig inkább főztem volna, mert legalább én nem szétfőzött, ízetlen, sokszor ehetetlen kaját állítok össze.
Voltak veszekedések, amikor zavart el engem onnan, meg beszóltam én is neki…
Elköltöztünk, azóta imádom a saját házamat, úgy takarítok ahogy akarok, úgy főzök és úgy nevelem a gyerekeimet ahogy én akarom, férjemmel is jobb lett a kapcsolatom, de azért az anyja továbbra is idegesít… nyilván nem vagyok gonosz, erőltetett mosollyal várom, fogadom, de néha nem sikerül, hát nem is szeret itt lenni, de én se megyek.. most lehet ezért van besértődve szerintetek?
"A kérdező hálátlan, míg ingyen ott lakhatott addig jó volt, most meg minden szemétnek beállítja az anyóst."
Nem, nem volt annyira jó ott lakni, szükségmegoldás volt. Az albérletnél jobb volt. Főleg azt nem érted, hogy a fia miatt kegyeskedett oda engedni a kérdezőt, de közben mindent megtett, hogy kiutálja.
Te, 67-es nem a saját szempontjaid szerint élsz? Jópofizol valakivel, aki veled undok? Nem nagyon hiszem, de ha mégis így van, akkor neked pszichológus kell, mert mazochista vagy.
"nem volt annyira jó ott lakni, szükségmegoldás volt."
Miért, kényszwrítette valaki, hogy ott lakjon?
Nem megy a szövegértés, nem tudod értelmezni azt a szót, hogy szükségmegoldás. Semmi köze a kényszerítéshez.
76,ez nem szükségmegoldás. Tudod, mi az? Amikor pl. megszűnik a munkahelyed, nincs pénzed és mehetnél az utcára lakni, na akkor tekinthető ez szükségmegoldásnak.
Itt meg arról van szó, hogy két ember felnőtteset akart játszani és összeköltözni, meg gyereket vállalni, de az ezzel járó anyagi felősséget már nem vállalta, mint más felnőtt emberek. Mehettek volna albérletbe, mehettek volna külföldre, sőt mehettek volna a kérdező szüleihez is, sőt, nem is volt kötelező összeköltözni.
De persze, pont a csúnya, gonosz anyósnál kellett kvázi ingyen lakni évekig minden más lehetséges alternatíva helyett :D
77.
Teljesen igazad van! Nem is értem mit firkál a 76-os!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!