Tényleg gáz, hogy nem járok anyósomékhoz vendégségbe?
2,5 évig laktam velük. Férjemmel 1 éve költöztünk a saját házunkba, felújítás alatt ott laktunk, mondván nehogy fizessünk már albérletet, éljünk ott nyugodtan. Én persze mkor elkezdtem dolgozni, el is kezdtem rögtön fizetni nekik a rezsit stb, mert hát nem vagyok én ingyenélő. Volt hogy elvette, volt hogy nem.
Na hát én elhiszem, hogy nyilván nem volt kellemes nekik sem, nekünk sem, főleg nem, de nyilván nem is akartam semmit se szólni, szóval mivel én vagyok a vendég, hát csak kussba maradok. Hát nem tudtam. Melyik házasságba nincsenek viták? Nyilván a férjemmel is voltak. Neki természetesen(mondván hogy mi ott lakunk) bele kellett szólnia, mert amúgy miért ne. Meg kell védeni a kisfiát. Beleszólt a gyereknevelésbe. Nem tetszett neki, hogy én nem vittem el a kajából amit főzött melóba ebédre. Egyszer ki is akadt, hisztizett hogy hiába főz. Persze én nem főzhettem, mert az nem tetszett neki… pedig inkább főztem volna, mert legalább én nem szétfőzött, ízetlen, sokszor ehetetlen kaját állítok össze.
Voltak veszekedések, amikor zavart el engem onnan, meg beszóltam én is neki…
Elköltöztünk, azóta imádom a saját házamat, úgy takarítok ahogy akarok, úgy főzök és úgy nevelem a gyerekeimet ahogy én akarom, férjemmel is jobb lett a kapcsolatom, de azért az anyja továbbra is idegesít… nyilván nem vagyok gonosz, erőltetett mosollyal várom, fogadom, de néha nem sikerül, hát nem is szeret itt lenni, de én se megyek.. most lehet ezért van besértődve szerintetek?
Szó sincs arról, hogy nem hagyom unokázni. Akkor jön ide, amikor akar. Vele ellentétben én nem fogom innen elzavarni.
Csak én nem fogok odamenni.
Az jó volt, hogy ő befogadott és ott lakhattál 2,5 évig, de cserébe m@@r minimális tiszteletet sem bírsz adni, hogy ne őt állítsd be sz*r anyósnak?
A lába nyomát is megcsókolhatnád, hogy segített nektek a lakáshoz jutásban, ha nem tetszett, nem kellett volna ott lakni.
23-as. Hahaha!
Köszi, ezen most jót nevettem :D
Náluk laktál. Neha fizettél, néha nem. Amíg nem dolgoztál, abszolút semmit nem fizettel. Ő főzött rád, neked az se került pénzbe. 2,5 évig. Most meg itt savazod, és megerősítést vársz másoktól, milyen szemét az anyós? Gratulálok!👏
Kár tagadni bármit is, minden ott van a leírásodban feketén fehéren.
Mármint ha egy köcsög ember vagyok, akkor miért kellene nekem személyszerint megjelenni, nem az a lényeg hogy utál és hálistennek már nem kell engem elviselni?
Ez a kérdés, gyengébbek és trollok kedvéért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!