Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Tényleg gáz, hogy nem járok...

Tényleg gáz, hogy nem járok anyósomékhoz vendégségbe?

Figyelt kérdés

2,5 évig laktam velük. Férjemmel 1 éve költöztünk a saját házunkba, felújítás alatt ott laktunk, mondván nehogy fizessünk már albérletet, éljünk ott nyugodtan. Én persze mkor elkezdtem dolgozni, el is kezdtem rögtön fizetni nekik a rezsit stb, mert hát nem vagyok én ingyenélő. Volt hogy elvette, volt hogy nem.

Na hát én elhiszem, hogy nyilván nem volt kellemes nekik sem, nekünk sem, főleg nem, de nyilván nem is akartam semmit se szólni, szóval mivel én vagyok a vendég, hát csak kussba maradok. Hát nem tudtam. Melyik házasságba nincsenek viták? Nyilván a férjemmel is voltak. Neki természetesen(mondván hogy mi ott lakunk) bele kellett szólnia, mert amúgy miért ne. Meg kell védeni a kisfiát. Beleszólt a gyereknevelésbe. Nem tetszett neki, hogy én nem vittem el a kajából amit főzött melóba ebédre. Egyszer ki is akadt, hisztizett hogy hiába főz. Persze én nem főzhettem, mert az nem tetszett neki… pedig inkább főztem volna, mert legalább én nem szétfőzött, ízetlen, sokszor ehetetlen kaját állítok össze.

Voltak veszekedések, amikor zavart el engem onnan, meg beszóltam én is neki…

Elköltöztünk, azóta imádom a saját házamat, úgy takarítok ahogy akarok, úgy főzök és úgy nevelem a gyerekeimet ahogy én akarom, férjemmel is jobb lett a kapcsolatom, de azért az anyja továbbra is idegesít… nyilván nem vagyok gonosz, erőltetett mosollyal várom, fogadom, de néha nem sikerül, hát nem is szeret itt lenni, de én se megyek.. most lehet ezért van besértődve szerintetek?

2023. okt. 3. 15:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/88 anonim ***** válasza:
20%
De azért ott laktál 2,5 évig velük, akkor jó volt? :D
2023. okt. 4. 09:15
 42/88 Kései Sirató ***** válasza:
70%

Kérdező!

Ha így van, hogy nem érzed jól magad a közelükben, akkor csak nagyon ritkán menj!

Átmenetileg jó volt, az albérletnél 1 fokkal jobb, mit nem lehet ezen megérteni?

2023. okt. 4. 14:08
 43/88 anonim ***** válasza:
27%
40es, ott élősködni 2.5 évig és oda szülni bezzeg jó volt...
2023. okt. 4. 17:00
 44/88 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező, egyáltalán nem kell menned hozzá. Valószínűleg bőven elég volt a 2,5 év kényszer együttlakás.

Csak jófejségből ne menjél. Férjed menjen, ha akar, vigye a gyerekeket is.

2023. okt. 4. 17:52
 45/88 anonim ***** válasza:
74%
en nem mennek oda a helyedben, nem kell ilyen emberek tarsasagat keresni. akkor sem ha ott lakhattatok. nem miattad engedte hogy ott lakjatok hanem a parod miatt. unokazni mehet, de neked nem kell az o tarsasagat keresni, en a helyedben ha nem vagyok szivesen latott vendeg a hazaban es ilyen ember, meg a csaladi osszejovetelekre sem mennek ha o ott van.
2023. okt. 5. 05:24
 46/88 anonim ***** válasza:
88%
Én sem járok, és én is stresszelek ezen. 2.5 óra az út, kocsink nincs, a buszon nincs mosdó (és nekem gyakran kell pisilnem), aztán odaérünk, ott kajálunk, majd igazából csak párom szobájában vagyunk, ő néha átmegy az anyja szobájába dumálni, én nem, mert úgysem tudunk miről beszélgetni, ő beszél de kb csak nekem kellemetlen témákról, lett neki szólva többször is de leszarja mit érzek, aztán igazából ennyi a napi program, ott amúgy sem lehet semmit sem csinálni, nem nagy város. Esetleg elmegyünk bevásárolni este. Aztán tök kellemetlen mert én felébredek éjszaka pisilni és ő is rossz alvó, a wc közvetlenül a szobája mellett van és nyitott ajtónál alszik, így mindig felébresztem, aztán másnap még ott kell kellemetlenkedni, majd jön a hosszú hazaút a rengeteg elcsomagolt kajával, mármint az jó, ha lesz kaja, de hazavinni nem jó. Amikor meg ő van a mi városunkban akkor meg mondja hogy menjünk hozzá is, akkor is, ha egy hete voltunk. Én meg csak mondom mosolyogva, hogy jóóó, de úgysem megyek.
2023. okt. 5. 07:45
 47/88 anonim ***** válasza:
12%

"majd jön a hosszú hazaút a rengeteg elcsomagolt kajával, mármint az jó, ha lesz kaja, de hazavinni nem jó."

Aha, az ingyen kaja jó! Gondolom ízlik is... beszéld meg vele, vigye is el hozzátok, ha már főz. Utazzon ő 2,5 órát, ha azt akarja egyetek a kajájából!

2023. okt. 5. 07:56
 48/88 anonim ***** válasza:
81%

Te biztosan valami rigolyás anyós lehetsz, hogy ennyire véded a védhetetlent.

Kell a francnak egy öregasszony ízetlen főztje.

2023. okt. 5. 08:12
 49/88 anonim ***** válasza:
9%
Öregasszony 3x lefőz benneteket, ízre is meg mindenhogyan! A magadfajta nők, hétvégén 10-kor keltek ki az ágyból. Addig a mamák rég túl vannak az ebéd elkeszítésén. Hol vagytok ti hozzánk? 😆
2023. okt. 5. 08:23
 50/88 anonim ***** válasza:
89%
Egy életed van.Nem kell kibírni semmit!Ahol nem érzem jól magam,oda nem megyek.
2023. okt. 5. 11:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!