Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Heló megpróbálom nagyon...

Heló megpróbálom nagyon röviden leírni mert nem enged sokat. ? Szóval 7 hónapos terhes vagyok és aggódok az miatt hogy esetleg elveszik tőlem a babámat. És tudom elsőre hülyén hangzik de a párom eléggé befolyásolható.

Figyelt kérdés

És az anyukája meg erőszakos,akaratos sajnos.

Megbeszéltem a párommal még a legelején hogy csak akkor vállalom a gyereket ha talpra áll és ott lesz mellettem mint anyagilag mint lelkileg és nem az anyjához visszük majd a gyereket ezt ne is remélje..

Most is albérletben vagyunk de félek ez megváltozik ha a baba megszületik a páromat felfogja beszélni az anyja hogy költözzünk hozzájuk én meg nagyon nem szeretnék és ezt ő is tudja..

Hozzáteszem a párom szülei az elején nagyon rendesek voltak velem tényleg.. szerettem is őket..de az utóbbi időben az hogy ennyire belemásznak az életünkbe meg a babavárásba már kezd nagyon idegesíteni..de legfőképpen az hogy a párom ezellen úgy látszik semmit sem akar tenni..ő úgy veszi hogy az anyja csak segíteni akar..én is ezt hinném ha nem menne utána a hánytorgatás meg a szemrehányások..mert sajnos volt már rá példa.

És ha a párom úgy dönt hogy hallgat az anyjára és hazaköltözik,viszi magukkal a gyereket még csak ellenkezni se tudnék hisz én nem tudnám hova vinni...nagyon kétségbe vagyok esve hogy mi lesz itt még 2 hónap múlva már előre idegeskedek aludni is alig tudok ez miatt..adjatok valami tanácsot..tudom elba..tam de mostmár nem tudom meg nem történté tenni..

Előre is köszi a válaszokat.

2023. jún. 13. 21:30
 81/101 A kérdező kommentje:

76os

Ha kiállok magamért rögtön megsértődnek,és tiszteletlenségként veszik..

Pedig ha mondtam valamit azt csakis tisztelettel közöltem..de hiába..

Az a helyzet hogy ők nem azok a nyugodt fajta emberek..lobbanékonyak..egy rossz szó és már dobnak is ki..annak meg mi értelme van akkor..

Próbáltam már velük szépen, úgy se jó...

Azthiszem mégiscsak albérletben lakunk továbbra is..nem itt hanem máshol,olyanban ahol nagyobb a hely..beszéltem a párommal remélem megtudjuk oldani majd..anyósékhoz meg csak a legvégső esetben költözünk..köszi mindenkinek a válaszokat..

2023. jún. 16. 11:19
 82/101 A kérdező kommentje:

És mielőtt megkérdeznétek miért döntöttem úgy hogy nem költözünk hozzájuk több okom is van rá..

Lehet most úgy tűnik hogy én vagyok a hálátlan és nem értékelem azt hogy segíteni próbálnak..

De ahogy leírtam már feljebb is ez nem őszinte segítség..többször volt hogy elfogadtunk tőlük régebben segítséget aztán ha a fiuk valamiben nem hallgatott rájuk,akkor felhozták ezt..felkiabálták stb.

Egyébként nem csak velem viselkednek így a szülei..

A párom bátyjának is van egy barátnője évek óta..és szegény nővel is ezt csinálják évek óta az meg hagyja magát...a párja miatt..

Ugráltassák,leidiótázzák őt szemtől szembe pl..meg gyerekként kezelik őt is..pedig a nő elmúlt már 30..és ez se most volt..

És ha valami nem úgy van ahogyan ők akarják egyből neki is neki ugranak..már nem úgy..csak szóban..

Pl.ha a párom bátyja ugy beszél a barátnőjével az anyósék előtt mint a kutyával, az nem baj nekik..de ha a nő visszaszól valamit egyből megszólják..

Ugyanezt eljátszották már velünk is nem egyszer..

2023. jún. 16. 11:27
 83/101 anonim ***** válasza:
57%

Sajnalom, ha sertonek es lenezonek tunik majd, amit mondok, egyebkent te nagyon aranyosnak tunsz, tehat tenyleg nem annak szanom.

Tudom, hogy valoszinuleg nem fogsz ram hallgatni, es azt is megertem, de az lenne a legjobb, ha orokbeadnatok a babat.

19 eves vagy, hivatalosan meg tinedzser. Az irasodbol itelve valoszinuleg aluliskolazott vagy, nincsunkahelyed, nincs tamogato csaladi hattered ahova mehetnel ha baj van. Alberletet sem tudnal egyedul fenntartani. Par honap utan estel teherbe egy ferfitol, akit valojaban meg nem is teljesen ismersz, de annyira mar megismertel, hogy csalodj benne es nem ugy tunik, hogy szerelmes lennel bele. A csaladja szornyu.

Ez minden, csak nem az a lehetoseg, amiben egy gyereket fel lehet nevelni.

Ezzel ellentetben ha orokbe adnad nem artanal a babanak, nem lenne lelki nyomorek. Tobb, mint valoszinu, hogy egy kulak ertelmisegi hazaspar fogadna orokbe, akik mar evek ota erre a babara vartak, elolvastak egy rakat konyvet a gyermeknevelesrol es tanfolyamon is voltak. Biztos anyagi hatterrel vallalnak azt a babat, lenne neki sajat szobaja, lehetosege egyetemre menni, nyaranta a tengerparton udulnenek. Te meg tudnad majd neki adni ezeket? Vagy csak a csorosagot es az ordibalos csaladi kornyezetet tudnad neki biztositani?

A helyzetetekbol fakadoan azt gondolom, hogy ciganyok vagytok, ha ez igy van, akkor persze latszodna, hogy nem a verszerinti gyerekuk, de ha nem romak vagytok, akkor siman lehet, hogy ugy eli le az eletet, hogy nem is tudja, hogy orokbe lett adva. De pl nyilt orokbefogadassal arra is lenne ra esely, hogy neha latsd.

Tudom, baromi nehez dontes lenne ez, de kerlek hidd el nekem hogy hosszutavon nem csak a gyereknek lenne jo, hanem neked is. Mert ha most 19 evesen, teljesen kiszolgaltatva bevallalod ezt a babat, akkor onnantol nincs menekves, vagy csak nagyon nehezen. Nem fogod tudni elhagyni a csavot. Es baromi szomoru lenne ennyi idosen elszurni az eleted. Kozben annyi minden elotted all, megismerkedhetnel egy olyan ferfival, akinek valoban te vagy az elso, aki sosem bant meg es mindig kiall melletted, akibol nem abrandulsz ki es akibe szerelmes vagy. Mert hidd el, lenne ra eselyed megtalalni ezt a ferfit! Tanulhatnal meg te is valami szakmat, hogy ne fizikai munkat kelljen egesz eletedben vegezned, rendbe johetnel anyagilag, megallhatnal a sajat labadon. Aztan egy masik ferfival elerhetnetek csomo mindent kozosen anyagilag, lehetne akar egy lakasotok is. Es 5-10 ev mulva meg szulhetnel neki ugy gyereket, hogy az a kisbabaar tenyleg olyan helyre keruljon, ahol mint anyagilag mint csaladi hatter szempontjabol a legjobb helyre keruljon.

2023. jún. 17. 10:33
 84/101 anonim ***** válasza:
87%

83!

Rossz ötlet volt ezt tanácsolni. Többen javasoltuk neki, hogy mit tegyen, de semmi. Ezen az oldalon már nem segítséget nyújtanak a válaszadók, hanem az az elv működik, hogy ha nekem szar, másnak még szarabb legyen.

Szerintem igazad van, de nem fog a kérdező rád hallgatni, az is lehet, hogy ez kamu sajnos.

2023. jún. 17. 12:56
 85/101 anonim ***** válasza:
27%
Az én szüleim is nagyjából kopasz sejhajra vállaltak be, mégis gyönyörűen talpraálltak. Kiiskoláztattak, különórákra jártam, most e.v vagyok ha ez számít
2023. jún. 17. 13:13
 86/101 anonim ***** válasza:
78%
85! Igen? És ott is apádat irányította az anyja, meg elhordta az anyukádat mindenfélének? Volt valami kis segítségük? Számíthattak a szüleikre?
2023. jún. 17. 14:11
 87/101 anonim ***** válasza:
33%
Az elején abszolut nem számíthattak senkire! De törekedtek is rá, hogy lábra álljanak.
2023. jún. 17. 15:02
 88/101 anonim ***** válasza:
88%
87! Látod, ők törekedtek! A kérdező párja meg az anyja irányítása alatt áll Óriási különbség!
2023. jún. 17. 20:03
 89/101 anonim ***** válasza:
100%
Valamint 85-os te a ritka kivetelekhez tartozol. Azert ne felejtsuk el, hogy legtobbszor nem igy alakul a sztori.
2023. jún. 17. 20:32
 90/101 anonim ***** válasza:
95%
88-89. Ebben azért igazat adok mindkettőtöknek. Kedves apuka odatehetné magát, rendesen!!!!!
2023. jún. 17. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!