Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Heló megpróbálom nagyon...

Heló megpróbálom nagyon röviden leírni mert nem enged sokat. ? Szóval 7 hónapos terhes vagyok és aggódok az miatt hogy esetleg elveszik tőlem a babámat. És tudom elsőre hülyén hangzik de a párom eléggé befolyásolható.

Figyelt kérdés

És az anyukája meg erőszakos,akaratos sajnos.

Megbeszéltem a párommal még a legelején hogy csak akkor vállalom a gyereket ha talpra áll és ott lesz mellettem mint anyagilag mint lelkileg és nem az anyjához visszük majd a gyereket ezt ne is remélje..

Most is albérletben vagyunk de félek ez megváltozik ha a baba megszületik a páromat felfogja beszélni az anyja hogy költözzünk hozzájuk én meg nagyon nem szeretnék és ezt ő is tudja..

Hozzáteszem a párom szülei az elején nagyon rendesek voltak velem tényleg.. szerettem is őket..de az utóbbi időben az hogy ennyire belemásznak az életünkbe meg a babavárásba már kezd nagyon idegesíteni..de legfőképpen az hogy a párom ezellen úgy látszik semmit sem akar tenni..ő úgy veszi hogy az anyja csak segíteni akar..én is ezt hinném ha nem menne utána a hánytorgatás meg a szemrehányások..mert sajnos volt már rá példa.

És ha a párom úgy dönt hogy hallgat az anyjára és hazaköltözik,viszi magukkal a gyereket még csak ellenkezni se tudnék hisz én nem tudnám hova vinni...nagyon kétségbe vagyok esve hogy mi lesz itt még 2 hónap múlva már előre idegeskedek aludni is alig tudok ez miatt..adjatok valami tanácsot..tudom elba..tam de mostmár nem tudom meg nem történté tenni..

Előre is köszi a válaszokat.

2023. jún. 13. 21:30
 61/101 anonim ***** válasza:
38%
60-as, szerintem a kérdező pontatlanul fogalmazott, csak a rezsit és a kaját fogják kérni a szülők, nem albérleti díjat. Én azt gondolom, itt a kérdező párja azért szeretne inkább a szülőkhöz költözni, mert ez a nem beterhezett terhesség számára túl nagy anyagi teher, mivel most el kellene tartani 3 főt és még albérletet, meg rezsit is kell fizetni, míg a szülőkkel élve csak a megélhetési költségeket kellene.
2023. jún. 15. 14:19
 62/101 anonim ***** válasza:
79%

Igaz végül is tényleg jobb egy ilyen zsarnok nagyszülőknél ahol garantált az állandó ordibálás, mint olyan helyen, ahol esetleg szeretik az örökbe fogadó szülei.

19 évesen senki ne akarjon anya lenni, főleg ilyen kapcsolatban, ilyen körülmények között, részben igazat kell adjak az 57. válaszadóval. És nem azt írta hogy adja örökbe hanem mondta, hogy ez valószínűleg nem lehetőség. Olvasni nem tudok figyelmébe!

Kérdező. Hasonló szituban voltam mint te. Ha a pali nem változik, hagyd el. Üljetek le, és komolyan beszéljétek át újra, és ha kell, a szülei előtt is vitakozz vele. Merd használni a hangod! Hülyeség volt a munkádat ott hagyni, mert ha már egy éves munkaviszonyod volt, járt volna a gyes, gyed stb.

2023. jún. 15. 14:25
 63/101 anonim ***** válasza:
79%
#61 gondolt volna erre akkor mikor védekezés nélkül kefélt ész nélkül. Szerintem is rosszul fogalmazott, azért az már durva lenne ha bérleti díjat kérnének a szülők a gyerektől de nem ritka. A szomszédomék megcsinálták, most meg nem értik, miért nem néz feléjük a gyerekük.
2023. jún. 15. 14:26
 64/101 A kérdező kommentje:

60as

Gondolom feketén

A fiuktól is ugyanúgy elkérték a pénzt amikor még velük lakott..

Persze én megértem ha odaköltöznénk (bár nem hiszem hogy fogunk) akkor pénzt kérnének hisz mégse tarthatnak el bennünket..

De akkor így már ugyanúgy élhetnénk albérletben is és ugyanott vagyunk kb.

Igaz így kicsit több pénz megy ki mintha ott lennénk az anyóséknál, de itt legalább én döntöm el mikor és hányszor fürdök egy nap meg hány törölközőben törölközök meg..nem szólja meg senki..vagy hogy mikor mosom ki a ruháinkat...és tudom ezek alapvető dolgok de ha pl látogatóba szoktunk járni hozzájuk és ott voltunk egy hétvégét pl. Már akkor kiabálni szoktak ilyen dolgokért..meg ha rájuk szólnék hogy pl.ne csókolgassák a száján a babát mert én biztos nem fogom de nekik ez szokásukká vált sajnos pl.még cigizés után is száz százalék hogy még nekik állna feljebb mert hogy én milyen tiszteletlen vagyok meg ilyenek..volt már rá példa sajnos de ebbe nem mennék bele..köszönöm mindenkinek a tanácsokat és a segítséget..annak is aki azt írta hogy adjam örökbe..őszintén szólva már én is belegondoltam ebbe..de aztán azon is elgondolkodtam hogy mi lenne ezzel a babával ha felnőne ...valószínűleg lelki nyomorék lenne egy életre és magát hibáztatná azért, mert az anyja eldobta..vagy odaadta másnak..

2023. jún. 15. 23:26
 65/101 A kérdező kommentje:

61es

Lényegében igen, szerintem azért akarna haza költözni ha netán úgy adódna mert nem akarja vállalni a felelősséget..lehet berezelt most hogy már a vége fele járunk..de ezt a babát miatta vállaltam..mert megígért valamit, én hülye meg bíztam benne.. őszintén szólva ma reggel már veszekedni sem volt erőm vele..csak beszélgettem vele...hogy vagy megpróbál talpra állni az anyjáék nelkül is..vagy ha annyira nagynak érzi a felelősséget akkor menjen haza..aztán észhez tért megbeszéltük..és felhívta az egyik barátját amiről nekem már csak este szólt mikor hazaért munkából,hogy a barátja segít és találtak kb.ugyanennyi áron nagyobb lakást nekünk...nem olvadtam el mielőtt ezt hinnétek..szerintem ennek alap dolognak kellett volna lennie eddig is és nem kellett volna még csak mondanom sem vagy szekednem miatta de mindegy..inkább azt se mondom hogy észhez tért,inkább csak kivárom a végét hogy mi lesz ebből mert eddig is ígért fűt fát és semmi nem úgy volt..röviden ennyi..köszi a választ neked is

2023. jún. 15. 23:31
 66/101 A kérdező kommentje:

63as

Mielőtt összejöttem volna a fiukkal és otthon lakott a szüleivel heti 100 eurót elkértek tőle..

Nem mindig 100 eurót de volt hogy 50et vagy 80at de ha kiszámolod egy hónapra ez mennyi abból a pénzből már külön albérletbe is mehetett volna, csak hülye volt.. Utólag jött rá ő is..

Gondolom most se lenne másképp..így szinte félrerakni se tudnánk hogy külön menjünk..úgyhogy hülyeség lenne tényleg odaköltözni..valószínűleg kutyába se néznének..úgy ahogy eddig..

2023. jún. 15. 23:41
 67/101 anonim ***** válasza:
90%

"de ezt a babát miatta vállaltam."

Úristen.

Hogy tud egy pali rá venni egy 19 éves kislányt arra, hogy egész hátralévő életében vállaljon felelősséget egy másik emberért??

Tudod te egyáltalán mit vállaltál??

19 éves vagy, ember, konkrétan semmid nincs!

2023. jún. 15. 23:44
 68/101 A kérdező kommentje:
67es félre ne érts..nem a semmibe akartam a babát..hanem úgy hogy ő mellém áll, jól keres úgy gondoltam miértne tudtuk volna megoldani ketten..csak ugye máshogy sült el..egyenlőre..köszi a választ
2023. jún. 16. 00:30
 69/101 anonim ***** válasza:
82%

"hanem úgy hogy ő mellém áll, jól keres úgy gondoltam"

Ez egyre rosszabb..

Meg is érdemled a sorsod.

2023. jún. 16. 01:05
 70/101 anonim ***** válasza:
28%
Kérdező hagyd a 67 69-et, csak frusztrált és rugdosni akar. Igenis egy pár az pár, ha együtt megvannak a lehetőségek lehet gyereket vállalni, és lenne is lehetőségetek erre ha a párod nem kényszerít méltatlan helyzetbe hanem ketten, illetve hamarosan hárman vagytok a legfontosabbak és ti vagytok a főnökök a saját családotokban.
2023. jún. 16. 01:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!