Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Heló megpróbálom nagyon...

Heló megpróbálom nagyon röviden leírni mert nem enged sokat. ? Szóval 7 hónapos terhes vagyok és aggódok az miatt hogy esetleg elveszik tőlem a babámat. És tudom elsőre hülyén hangzik de a párom eléggé befolyásolható.

Figyelt kérdés

És az anyukája meg erőszakos,akaratos sajnos.

Megbeszéltem a párommal még a legelején hogy csak akkor vállalom a gyereket ha talpra áll és ott lesz mellettem mint anyagilag mint lelkileg és nem az anyjához visszük majd a gyereket ezt ne is remélje..

Most is albérletben vagyunk de félek ez megváltozik ha a baba megszületik a páromat felfogja beszélni az anyja hogy költözzünk hozzájuk én meg nagyon nem szeretnék és ezt ő is tudja..

Hozzáteszem a párom szülei az elején nagyon rendesek voltak velem tényleg.. szerettem is őket..de az utóbbi időben az hogy ennyire belemásznak az életünkbe meg a babavárásba már kezd nagyon idegesíteni..de legfőképpen az hogy a párom ezellen úgy látszik semmit sem akar tenni..ő úgy veszi hogy az anyja csak segíteni akar..én is ezt hinném ha nem menne utána a hánytorgatás meg a szemrehányások..mert sajnos volt már rá példa.

És ha a párom úgy dönt hogy hallgat az anyjára és hazaköltözik,viszi magukkal a gyereket még csak ellenkezni se tudnék hisz én nem tudnám hova vinni...nagyon kétségbe vagyok esve hogy mi lesz itt még 2 hónap múlva már előre idegeskedek aludni is alig tudok ez miatt..adjatok valami tanácsot..tudom elba..tam de mostmár nem tudom meg nem történté tenni..

Előre is köszi a válaszokat.

2023. jún. 13. 21:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/101 anonim ***** válasza:
92%

Oké, hogy abba kellett hagynoda munkád, de kapnod kellett volna pénzt akkor is, ha nem dolgozol, mert a munkaviszony után jár.

Az nem opció, hogy a párod tesóival beszélj, hogy hassanak kicsit oda?

2023. jún. 14. 04:41
 22/101 anonim ***** válasza:
88%

Oszinten, en nem is az anyosekban latom a hibat, hanem a 20-as altal felvazolt alapszituacioban. Ezt megis hogy gondoltad, hogy par honapos kapcsolatba es alberletbe, bizonytalan anyagi hatterrel bekapod a legyet, meg meg is tartod a gyereket? Te is eszmeletlenul felelotlen vagy. Mar csak azert is, mert par honapos kapcsolatnal vedekezni kellett volna (tudom, tudom, te vedekezes mellett estel teherbe). Es mar most erzed, hogy nem fog ez sokaig tartani a komaval, de azert penzed sem lenne eltartani a gyereket.

Marpedig akarmilyenek is az anyosek en cuccolnek hozzajuk, hogy legalabb anyagilag stabil helyzetbe szuljem azt a pulyat.

Amugy a parod 27, de te hany eves vagy?

2023. jún. 14. 07:14
 23/101 anonim ***** válasza:
79%
Kérdező, ha a szüleidhez nem mehetsz, akkor nincs egy jóbarátnőd, aki befogad? Ezzel a pasassal ne maradj együtt még véletlenül se, ugyanis nem szeret, és képtelen kibújni az anyja sggéből :( Ha nem szakítasz mielőbb, akkor biztosan odacuccoltat majd benneteket, és utána kss lesz a neved.
2023. jún. 14. 07:25
 24/101 anonim ***** válasza:
72%

Tipikus sztori, a buta proli kislány teherbe esik a nagy büdös semmire, csak a pasi pénzére alapozva, aztán megy a sírás.

Meg is érdemlitek.

2023. jún. 14. 07:25
 25/101 anonim válasza:
45%
Mindenki olyan fos életet választ magának amilyet csak akar.
2023. jún. 14. 08:17
 26/101 anonim ***** válasza:
89%

23-as, igazán remek tanács. Majd a kedves barátnő - már ha akad olyan őrült, aki csecsemővel befogadja a kérdezőt - fogja eltartani a kérdezőt gyerekével együtt? Ja, hogy majd lesz gyerektartás is! Remek elgondolás, abból majd biztos lehet később albérletet is fizetni, meg babát eltartani.

Igazán szép dolog a büszkeség, lehet itt hisztizni azért, nehogy mjd k.ss legyen a kérdező neve a szülőkhöz cuccolás után, csak egy a bibi. Ő azt a lehetőséget jelenleg eljátszotta, hogy önálló döntéseket tudjon hozni, hiába szeretne kiállni magáért, nincs miből.

A kérdező azt írta az egyik kommentjében, hogy szerinte a tiszteletnek kölcsönösnek kellene lenni a pasija szülei és közte. Én nem nagyon látom, mit lehetne itt a kérdezőben tisztelni. Én itt csak a szülőket tudom tisztelni, akik a történtek ellenére azt mondják, ha már ennyi eszetek volt, segítünk. (Én is nő vagyok, vannak gyerekeim is, de nem ilyen felelőtlenül vállaltam be őket)

2023. jún. 14. 08:39
 27/101 anonim ***** válasza:
16%
Itt mindenki a felelôtlenséget hozza fel. Én inkabb azt mondom hogy vállalta a felelősséget, a gyermekét, akiben nagyon sok öröme lesz az életben. Most az mivel jobb hogy kioktajátok? Már ráeszmélt hogy nem így kellett volna. Utolag a legkönnyebb okosnak lenni. Én azt mondom jól tetted hogy megtartottad a babát,nagyon sok boldogságot fog hozni az eletedbe. Megnő a felelőssegtudatod is, végre ki tudsz majd állni magadért. Ez a kisbaba meg fogja tanítani neked. Tegnapi válaszolo vagyok akivel beszélgettél itt a kerdesben
2023. jún. 14. 08:45
 28/101 anonim ***** válasza:
80%

"Én inkabb azt mondom hogy vállalta a felelősséget, a gyermekét, akiben nagyon sok öröme lesz az életben."

Jaj, persze, az k*rva nagy felelősség ám, a semmire, ilyen rossz párkapcsolati-családi környezetbe hazavinni egy gyereket, ahol majd állandó stressz és viták között nő fel.

Meg mi az, hogy megtanul kiállni magáért? Akinek nincs semmije, az sakkban tartható, ergo a kérdezőnek innentől k*ss a neve otthon, azt csinálja vele a pasija meg a pasija családja, amit akar, a kérdező hiába magyaráz nekik, max. kiröhögik majd, hogy mehet, ahova akar.

Már most csupa boldogság az életük, mi? :D

Tudod, mi a felelősség? Normális feltételek közé gyereket vállalni. Az, hogy neki babázni t@madt kedve, és lesz*rta, milyen körülmények között nő fel a gyerek, csak szimpla önzőség. Az volt a lényeg a kérdezőnek, hogy neki jó legyen.

2023. jún. 14. 09:02
 29/101 anonim ***** válasza:
88%
27-es, én annyit javasoltam, ha már felelőtlenek voltak mindketten és most segítő kezet nyújtanak a párja szülei, akkor bármennyire nem tetszik a szülők viselkedése, túl sok választási lehetősége nincs a kérdezőnek megfelelő anyagi és családi háttér nélkül, mint elfogadni IDEIGLENESEN és igen, tanuljon a hibáiból, innentől alakítsa másképp az életét. Azt sem tartom okos gondolatnak, hogy ő majd jól kiáll magáért a szülők házában. Szerintem meg köszönettel, hálával tartozik annak, aki ebben a helyzetben segíteni akar, de az már más kérdés, hogy törekedjen az önállóságra, ha neki ez helyzet kényelmetlen.
2023. jún. 14. 09:02
 30/101 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek..19 éves vagyok egyébként ha jól emlékszek írtam hogy viszonylag elég fiatal.

Sajnos mostmár én is rájöttem hogy nem kellett volna ennyire felelőtlennek lennem...csak szerettem a párom és megbíztam benne..azthittem lesz benne annyi ha már értem nem is, de a gyerekéért kiáll és minimum eltartsa majd..

Igazából én is gondoltam már erre hogy ha akarok ha nem muszáj lesz meghunyászkodnom és aszerint élnem ahogyan az ő szülei akarják,ha magamért nem is de a gyerekemért muszáj lesz...legalábbis egy ideig amíg kitalálok valamit..a születésig még van 2 hónapom..ezzel sajnos már nem sokra megyek..

Utolsónak is köszönöm a segítséget nem muszáj megvédened végülis igazuk van én belátom ezt magamtól is..

Nem lesz más választásom oda kell költözzünk..a baba jólétét kell most magam előtt tartanom nem a sajátomét..

Nem tudom melyikőtök írta hogy ha odaköltözünk akkor majd fogunk tudni félretenni..csak sajnos ez nem ilyen egyszerű mert kijelentették hogyha oda megyünk fizetnünk kell ott is különben nem maradhatunk. Így nem lesz miből félretenni..

Csak magamra haragszok..haragudhatnék a páromra is de végülis én voltam az az idióta aki hitt neki hogy majd talpraáll és megoldjuk ezt ketten is, a szülei nélkül..

Úgy látszik ő nem akar felnőni..neki jó így..ahogy van..meg volt az első nagy csalódásom az életben..bár ha ennyire hülye leszek a jövőben is akkor lesz még egy pár..remélem sikerül ezt megelőznnöm..mindenkinek köszönöm a válaszokat

2023. jún. 14. 09:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!