Anyósommal sem én sem a férjem nem beszélünk.Anyósom 7 hónapos terhesen át jött hozzánk beszélni vègül az lett, hogy minden az én hibàm ezt persze kiabálva. A gyermekünk most 9 hónapos és láthatási jogot követel. Mihez van joga?
Figyelt kérdés
A gyermek anyatejes és igényli is. Ami azt jelenti hogy naponta 10-15ször keresgél.2021. aug. 31. 09:45
1/36 anonim válasza:
Á, ez Mónika-show kompatibilis.
2/36 anonim válasza:
Anyósod volt 7 hónapos terhes vagy te?
3/36 anonim válasza:
Ez valami lombikprogram vagy micsoda?
4/36 anonim válasza:
Anyósodé a gyerek, ugyhogy minden joga megvan hozzá 🤣
5/36 anonim válasza:
A nagy kérdés az, hogy ki volt 7 hónapos!?🤔
6/36 anonim válasza:
És ez miért politika kategória?
8/36 anonim válasza:
Semmihez, max az óbégatáshoz.
Nagyszülőnek NINCS törvényi láthatási joga!!
9/36 anonim válasza:
Szerintem neked van jogod feljelenteni zaklatás miatt, ha nagyon feszegetjük ezt a témát.
Sajnos gyerekként én sem értettem a mondást: "Nézd meg az anyját, vedd el a lányát". Szerintem most már te is érted.
10/36 anonim válasza:
Kérdező, te leálltál veszekedni a várandós anyósoddal? Azóta megszületett a kis sógor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!