Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósommal sem én sem a...

Anyósommal sem én sem a férjem nem beszélünk.Anyósom 7 hónapos terhesen át jött hozzánk beszélni vègül az lett, hogy minden az én hibàm ezt persze kiabálva. A gyermekünk most 9 hónapos és láthatási jogot követel. Mihez van joga?

Figyelt kérdés
A gyermek anyatejes és igényli is. Ami azt jelenti hogy naponta 10-15ször keresgél.

2021. aug. 31. 09:45
1 2 3 4
 21/36 anonim válasza:
85%
De ki lehetett a 7 hónapos?🤔😂
2021. aug. 31. 12:18
 22/36 anonim ***** válasza:
100%

A mondat értelme alapján az anyós volt terhes. A teljes szövegkörnyezetből kiderül később, hogy a kérdező 9 hónapja szült, tehát ő tutira az volt tavaly, és most az ő gyermeke körül megy a cirkusz.

(még az is lehet, hogy épp egyszerre voltak kismamák az anyóssal.)

2021. aug. 31. 12:25
 23/36 anonim ***** válasza:
26%
A pofáját befogni, arra van joga.
2021. aug. 31. 12:27
 24/36 anonim ***** válasza:
77%
Nem értem mi a gond? Ok nem szeretitek a mamát, de a láthatásra joga van. Miért nem találkoztok vele valami semleges helyen 1-2 órára? Akkor láthatja az unokáját is, meg tán akkora ribilliót se fog csapni. Aztán majd legközelebb féé év-év múlva megint találkoztok. Hogy jön ide, hogy szopik? Nem is értem.
2021. aug. 31. 13:00
 25/36 anonim ***** válasza:
100%

OK.te 7 hónapos volt0ál,amikor az anyósod azt kiabálta rád, hogy minden a te hibád?

Mégis mi a te hibád, hogy jobban értsük a kérdésedet?Mi az amiért nem beszéltek, mert errõl nem irtál semmit sem.

2021. aug. 31. 13:22
 26/36 anonim válasza:
96%

Gondolom el akarja vinni valahová a gyereket azért szàmít hogy anyatejes. De ettől függetlenül is a mama a babànak kvàzi idegen, így bàr van làthatàsi joga, de nem fogjàk neki azt leszabàlyozni hogy elvigye.

Bírósági úton le lehet szabályozni a kapcsolat tartàst ha nem tudtok megegyezni , te is, ő is kétheted. Àltalában havi 1 alkalom hivatali helységben.

2021. aug. 31. 13:42
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
Szoval az anyos anyatejes, ezert elakarja vinni a babat, hogy megszerezze a tejet.
2021. aug. 31. 14:55
 28/36 A kérdező kommentje:
Bocsánat ha nem volt mindenkinek egyértelmű. Én voltam terhes. A gyermeket én szültem.
2021. aug. 31. 15:46
 29/36 A kérdező kommentje:

Nem tudtam kifejteni a tényeket mivel le van korlátozva nem tudtam többet írni így egy kicsit kesze kusza lett. Bocsánat. A lényeg anyósom és a férjem nincsenek épp jó viszonyba...van egy nevelő apja aki nagyon csúnyán bánt a férjemmel. Anyósom a fiát elküldte otthonról a békesség kedvéért. A férjem sokáig türelmes volt és tűrt, de most elege lett és elküldte őket. 7 hónapos terhes voltam mikor átjött hozzánk anyósom és azt amit ő meg a férje elrontottak azt úgy csavarta csűrte,hogy minden az én hibám (pl.:rózsaszín felhőbe van a fia miattam).

Aztán mikor szültem be akart jönni a szülőszobába...2 hetes volt a kis bébim át jött megnézte és már rendezkedett,dirigált és persze engem levegőnek nézett...

Utána a férjemmel csúnyán összevesztek...6 hónap után meg megint fenyegetőzik és követeli,hogy a bébit lássa...

Közben ő és a férje havonta egyszer kiírják a Fb-re hogy a férjem és én milyenek vagyunk...igazából mi ezzel nem foglalkozunk mert nem alacsonyodunk le a szintjükre

2021. aug. 31. 15:57
 30/36 A kérdező kommentje:

Az anyatejes résszel azt akartam röviden hangsúlyozni, hogy a kis bébim rengeteget cicizik. Nagyon hasfájós volt meg még most is vannak kemény napok. Eszeget már mást is. De ha fáradt akkor azonnal keresgél. Szerencsére a jóisten megáldott és van tejem ennyi cirkusz után is.

Ezzel csak azt akartam, hogy a gyermeket elviheti-e pl.:sétálni úgy hogy én nem vagyok ott?

Elolvastam a jogszabályt...tudom,hogy van joga...

Csak egy olyan embernek szerintem senkise adná oda a gyerekèt aki a saját gyermekével így bánt illetve mèg ott van a férje.

A férjem hallani sem akar róluk...anyagilag lehúzták és még sorolhatnám.

2021. aug. 31. 16:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!