Anyósommal sem én sem a férjem nem beszélünk.Anyósom 7 hónapos terhesen át jött hozzánk beszélni vègül az lett, hogy minden az én hibàm ezt persze kiabálva. A gyermekünk most 9 hónapos és láthatási jogot követel. Mihez van joga?
A mondat értelme alapján az anyós volt terhes. A teljes szövegkörnyezetből kiderül később, hogy a kérdező 9 hónapja szült, tehát ő tutira az volt tavaly, és most az ő gyermeke körül megy a cirkusz.
(még az is lehet, hogy épp egyszerre voltak kismamák az anyóssal.)
OK.te 7 hónapos volt0ál,amikor az anyósod azt kiabálta rád, hogy minden a te hibád?
Mégis mi a te hibád, hogy jobban értsük a kérdésedet?Mi az amiért nem beszéltek, mert errõl nem irtál semmit sem.
Gondolom el akarja vinni valahová a gyereket azért szàmít hogy anyatejes. De ettől függetlenül is a mama a babànak kvàzi idegen, így bàr van làthatàsi joga, de nem fogjàk neki azt leszabàlyozni hogy elvigye.
Bírósági úton le lehet szabályozni a kapcsolat tartàst ha nem tudtok megegyezni , te is, ő is kétheted. Àltalában havi 1 alkalom hivatali helységben.
Nem tudtam kifejteni a tényeket mivel le van korlátozva nem tudtam többet írni így egy kicsit kesze kusza lett. Bocsánat. A lényeg anyósom és a férjem nincsenek épp jó viszonyba...van egy nevelő apja aki nagyon csúnyán bánt a férjemmel. Anyósom a fiát elküldte otthonról a békesség kedvéért. A férjem sokáig türelmes volt és tűrt, de most elege lett és elküldte őket. 7 hónapos terhes voltam mikor átjött hozzánk anyósom és azt amit ő meg a férje elrontottak azt úgy csavarta csűrte,hogy minden az én hibám (pl.:rózsaszín felhőbe van a fia miattam).
Aztán mikor szültem be akart jönni a szülőszobába...2 hetes volt a kis bébim át jött megnézte és már rendezkedett,dirigált és persze engem levegőnek nézett...
Utána a férjemmel csúnyán összevesztek...6 hónap után meg megint fenyegetőzik és követeli,hogy a bébit lássa...
Közben ő és a férje havonta egyszer kiírják a Fb-re hogy a férjem és én milyenek vagyunk...igazából mi ezzel nem foglalkozunk mert nem alacsonyodunk le a szintjükre
Az anyatejes résszel azt akartam röviden hangsúlyozni, hogy a kis bébim rengeteget cicizik. Nagyon hasfájós volt meg még most is vannak kemény napok. Eszeget már mást is. De ha fáradt akkor azonnal keresgél. Szerencsére a jóisten megáldott és van tejem ennyi cirkusz után is.
Ezzel csak azt akartam, hogy a gyermeket elviheti-e pl.:sétálni úgy hogy én nem vagyok ott?
Elolvastam a jogszabályt...tudom,hogy van joga...
Csak egy olyan embernek szerintem senkise adná oda a gyerekèt aki a saját gyermekével így bánt illetve mèg ott van a férje.
A férjem hallani sem akar róluk...anyagilag lehúzták és még sorolhatnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!