Mit kell tennem ha a 9 honapos fiamat szeretnem hogy magyar allampolgar legyen?
Szlovákiában a kettős állampolgárság nem engedélyezett.
A gyerek vagy Magyar, vagy Szlovák.
A külföldi konzulátus jobban ért ehhez, mint itt a belföldi ügyintéző.
Szerintem, ha van a közelben demokrácia központ, akkor ott érdeklődj.Ha a határ közelében laksz, akkor ezt Magyarországon is megteheted.
Itt egy hivatkozás több információval:
Ezen a YouTube fiókon több ezzel foglalkozó videó is van:
http://www.youtube.com/user/NemzetiErzelmuVideok#p/u/31/DL21..
Remélem segítettem valamennyit.
"Bocs, hogy ezt írom, de különösen mivel felvidéki vagy, nem kéne keverni a vért. Így fog beolvadni a határon túli magyarság..."
Fasiszta!
"látom lmp-s mélyálomba zuhant illetővel van "szerencsém" :)"
MSZP-s vagyok.
ma 18:37 Hívhatod magadnak magyarnak, gárdistának vagy akárminek, akkor is csak egy kis neonáci mitugrász leszel és a társadalom seggén lévő pattanás szerepét fogod betölteni mindig, ha ilyen felfogásban élsz!
Egy egész világ mondta ki egyszer, hogy nem kérnek a magadfajtákból!
1Nem vagyok neonáci, nem éltetek külföldi (német) kultúrát.
2No, mikor mondta ki, lemaradtam valamiről? :) Szóval ti azt mondjátok, nyugodt szívvel lennétek románok, vagy ukránok, mindegy az? Nem vagyok egyáltalán büszkék magyar származásotokra? Felálltok-e egyáltalán a Himnusz alatt? MSZP-ről meg annyit, hogy egyik ismerősöm eléggé oroszbarát és komcsi, de egyáltalán nem szereti az mszp-t, csak azért szavaz rájuk, hogy ne a "szélsőjobb" nyerjen.
"MSZP-ről meg annyit, hogy egyik ismerősöm eléggé oroszbarát és komcsi, de egyáltalán nem szereti az mszp-t,"
Én se vagyok oroszbarát és komcsi, egyszerűen a modernséget támogatom a középkor helyett, a demokráciát a diktatúra helyett, és a szekuláris EU-barátságot a kereszténynacionalista szeparatizmus helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!