Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Heló megpróbálom nagyon...

Heló megpróbálom nagyon röviden leírni mert nem enged sokat. ? Szóval 7 hónapos terhes vagyok és aggódok az miatt hogy esetleg elveszik tőlem a babámat. És tudom elsőre hülyén hangzik de a párom eléggé befolyásolható.

Figyelt kérdés

És az anyukája meg erőszakos,akaratos sajnos.

Megbeszéltem a párommal még a legelején hogy csak akkor vállalom a gyereket ha talpra áll és ott lesz mellettem mint anyagilag mint lelkileg és nem az anyjához visszük majd a gyereket ezt ne is remélje..

Most is albérletben vagyunk de félek ez megváltozik ha a baba megszületik a páromat felfogja beszélni az anyja hogy költözzünk hozzájuk én meg nagyon nem szeretnék és ezt ő is tudja..

Hozzáteszem a párom szülei az elején nagyon rendesek voltak velem tényleg.. szerettem is őket..de az utóbbi időben az hogy ennyire belemásznak az életünkbe meg a babavárásba már kezd nagyon idegesíteni..de legfőképpen az hogy a párom ezellen úgy látszik semmit sem akar tenni..ő úgy veszi hogy az anyja csak segíteni akar..én is ezt hinném ha nem menne utána a hánytorgatás meg a szemrehányások..mert sajnos volt már rá példa.

És ha a párom úgy dönt hogy hallgat az anyjára és hazaköltözik,viszi magukkal a gyereket még csak ellenkezni se tudnék hisz én nem tudnám hova vinni...nagyon kétségbe vagyok esve hogy mi lesz itt még 2 hónap múlva már előre idegeskedek aludni is alig tudok ez miatt..adjatok valami tanácsot..tudom elba..tam de mostmár nem tudom meg nem történté tenni..

Előre is köszi a válaszokat.

2023. jún. 13. 21:30
 51/101 A kérdező kommentje:

49es

Köszönöm a válaszod,és a tanácsot,megfogadom..

Én is ezt mondom ha valaki hálátlannak tart engem pedig nem vagyok az,épp ellenkezőleg..nagyon is hálás vagyok és tudom nagyon becsülni ha valaki segíteni akar vagy próbál.

De valahogy úgy érzem ez nem őszinte segítség a részükről.

Sokszor volt már ezelőtt is úgy sajnos hogy felkiabálták ha valami nem tetszett nekik..

És nem szeretném hogy ez az unokájukkal kapcsolatban is így legyen...szép napot neked és köszönöm a segítséget mindenkinek. Azthiszem egyenlőre itt maradok a baba születése után egy ideig attól függ hogy fognak menni a dolgok..bár sok veszekedés lesz ebből azt már most tudom..meg az erőszakosság...de megpróbálok erős maradni.

2023. jún. 14. 11:04
 52/101 anonim ***** válasza:
73%

"Jaaaa, megelőzted. Bocsi. Hat akkor mindene megvan. Nem tudom mi a kérdés, készen álltok a szülőségre! 😄😄"

.....

2023. jún. 14. 11:31
 53/101 anonim ***** válasza:
84%
Mekkora az albérlet, mennyit fizettek érte?
2023. jún. 14. 12:39
 54/101 anonim ***** válasza:
42%

Akkor állítsd válaszút elé a csávót. Vagy összeszedi magát, és melletek marad, vagy menjetek külön, mert Ti vagytok egy család, nem Ti hárman, plusz az anyja.

Felelőtlen voltál, ennyi idősen az albiba minek gyerek? A támogatásért?

Tipikusan az az eset, mikor szar a családod, és menekülsz a másik szarba.

Az nem opció, hogy a babát örökbeadd gondolom.

2023. jún. 14. 14:38
 55/101 anonim ***** válasza:
90%
Hát én inkább hallgatnám a szomszéd bulizását, mint hogy anyós ordibálva akasztással fenyeget. 😁 Ha anyagilag megtehetitek, maradjatok inkább az albérletben. A baba pedig nem a szomszédból hallatszó zenétől lesz nyugtalan, hanem attól, ha érzi, hogy az anyja stresszes.
2023. jún. 14. 15:40
 56/101 anonim ***** válasza:
48%
55nek igaza van. 54 miért adná örökbe? Te csak úgy adogatnád a gyereked erre arra? Miért ne lehetne albérletbe szülni??? Az jobb ha 30 évre bebetonozzák magukat a hitellel? Úristen..
2023. jún. 14. 15:56
 57/101 anonim ***** válasza:
74%

56! Hol írtam hitelt? Amikor azt írtam, menjenek külön azt arra írtam, hogy a csávó maradjon anyucival, ők meg a gyerekkel máshova. Látom a szövegértés nem megy. Csak a piros x nyomogatása.

És igen, sajnos ebben az esetben lehet jobb lenne neki, ha örökbe adná, mivel se pénze, se lakás, se a szüleivel nincs jóban.

A párja nem áll ki mellette, és ez nem fog változni, csak ígérget. Az ilyenek MINDIG csak ígérgetnek, hacsak nem történik valami komoly.

2023. jún. 15. 04:42
 58/101 anonim ***** válasza:
85%
57-es, a kérdező a kérdése és kommentjei alapján nevezhető felelőtlennek, meggondolatlannak, de azért azt tanácsolni neki, hogy inkább adja örökbe a gyerekét, minthogy elfogadja a dominanciára törekvő nagyszülők segítségét, az enyhén szólva is őrültség, ezt Te sem gondolhatod komolyan. A kérdező anyává fog válni annak minden következményével és keresi az utat, hogyan tovább a GYEREKÉVEL EGYÜTT!!! Itt szó nincs arról, hogy a saját kényelme, jóléte miatt hajlandó lenne megválni a gyerekétől, abban kér segítséget, hogyan tudna a gyerek apjával önálló, külön családot alapítani, ha a párja még nem igazán nőtt fel ehhez a feladathoz, de arról szó sem volt, hogy lepasszolná a kicsit is.
2023. jún. 15. 07:59
 59/101 anonim ***** válasza:
39%
57. Ez nem jó tanács hogy adja örökbe. Anya szeretne lenni, a gyerekének akarja a legjobbat. Miért adná örökbe??? Olyan könnyen dobálóznak ezen az oldalon az örökbeadással. Mintha egy kiskutyáról beszélnének kb
2023. jún. 15. 08:55
 60/101 anonim ***** válasza:
86%

Hát de ha albérleti díjat kér tőletek a nyanya, az nem segítség, akkor kapja be. Tényleg, legálisan fogja kérni, vagy feketén gondolta, hogy nyoma se maradjon hogy jövedelmeztek neki?

Á, ez hülyeség így odaköltözni. Max ha minimális összeget kérne, ami mondjuk a jelenlegi albitok fele, és a többit félrerakjátok. Csak nehogy az legyen hogy ennek fejében még neked kell főzni cselédkedni rájuk pluszban az albérleti díj mellett. Ők mit dolgoznak, otthon vannak napközben?

2023. jún. 15. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!