Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Heló megpróbálom nagyon...

Heló megpróbálom nagyon röviden leírni mert nem enged sokat. ? Szóval 7 hónapos terhes vagyok és aggódok az miatt hogy esetleg elveszik tőlem a babámat. És tudom elsőre hülyén hangzik de a párom eléggé befolyásolható.

Figyelt kérdés

És az anyukája meg erőszakos,akaratos sajnos.

Megbeszéltem a párommal még a legelején hogy csak akkor vállalom a gyereket ha talpra áll és ott lesz mellettem mint anyagilag mint lelkileg és nem az anyjához visszük majd a gyereket ezt ne is remélje..

Most is albérletben vagyunk de félek ez megváltozik ha a baba megszületik a páromat felfogja beszélni az anyja hogy költözzünk hozzájuk én meg nagyon nem szeretnék és ezt ő is tudja..

Hozzáteszem a párom szülei az elején nagyon rendesek voltak velem tényleg.. szerettem is őket..de az utóbbi időben az hogy ennyire belemásznak az életünkbe meg a babavárásba már kezd nagyon idegesíteni..de legfőképpen az hogy a párom ezellen úgy látszik semmit sem akar tenni..ő úgy veszi hogy az anyja csak segíteni akar..én is ezt hinném ha nem menne utána a hánytorgatás meg a szemrehányások..mert sajnos volt már rá példa.

És ha a párom úgy dönt hogy hallgat az anyjára és hazaköltözik,viszi magukkal a gyereket még csak ellenkezni se tudnék hisz én nem tudnám hova vinni...nagyon kétségbe vagyok esve hogy mi lesz itt még 2 hónap múlva már előre idegeskedek aludni is alig tudok ez miatt..adjatok valami tanácsot..tudom elba..tam de mostmár nem tudom meg nem történté tenni..

Előre is köszi a válaszokat.

2023. jún. 13. 21:30
 71/101 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező, inkább szemezgess szépirodalomból, az is építene rajtad és rájönnél, mennyire átbaxtam. Pl Egy tiszta nő Thomas Hardytól vagy Dosztojevszkij Bűn és bűnhődése is pont a csupasz alvázra szülés problematikáját boncolja. Ha már nem dolgozol, az agyadnak nem kell elrohadnia.
2023. jún. 16. 01:17
 72/101 anonim ***** válasza:
91%

71-es, ne égess már ki minket, szerinted a kérdező majd Hardy-t olvas? :D

Egy mondatot nem tud helyesen leírni, hogy értelmezne akkor szépirodalmat?

Van az a szint, amin semmi nem segít.

2023. jún. 16. 05:40
 73/101 anonim ***** válasza:
72%
70nek igaza van. Annó érdekes módon 18-20 évesen nem zavart senkit, hogy felelős döntést hoznak a fiatalok. A mai világban már az is furcsa ha 30 alatt szülnek... Ha megvannak a lehetőségek, mert a pali jól keres, megbeszéltek valamit, akkor miért ne tarthatná meg a gyerekét? Jah tudom, itt mindenki csak jó döntést hozott eddig. Vicc egyébként.
2023. jún. 16. 08:26
 74/101 anonim ***** válasza:
97%
Én azért kíváncsi lennék, mennyi az a jó kereset pontosan.
2023. jún. 16. 10:17
 75/101 anonim ***** válasza:
85%
Az én volt párom annak idején 27 evesen 500 ezret keresett. Siman lehet hogy a kérdező párja is jól keres
2023. jún. 16. 10:42
 76/101 anonim ***** válasza:
0%

A legfontosabb, hogy állj ki magadért, DE legyél kompromisszumképes!

Ha anyagilag jobban jártok, azzal, hogy odaköltöztök anyósékhoz, akkor TEDD MEG! Nem is kérdés! Én úgy látom, hogy itt csak megfelelően kell kezelned a barátod szüleit, megbeszélni velük a szabályokat. Ebben a párodnak is segíteni kell, és nem lesz baj.

2023. jún. 16. 10:58
 77/101 anonim ***** válasza:
64%
73: csak akkor 20 évesen vagy 3-4 éve dolgoztak az emberek és nálunk még KK-minősítés is volt a gengszterváltásig.
2023. jún. 16. 10:59
 78/101 A kérdező kommentje:

71es

Köszi a választ hasznoa volt:)

2023. jún. 16. 11:08
 79/101 A kérdező kommentje:
Hasznos*
2023. jún. 16. 11:08
 80/101 A kérdező kommentje:

72es

Nem hinném hogy itt a helyesírásom lenne a lényeg..emberek vagyunk,hibázunk..az hogy itt ott elírtam egy két szót véletlenül,vagy betűt mert siettem idegességemben gyorsan próbáltam írni nem hinném hogy a világ vége lenne..de köszi szépen a választ nektek is😊

2023. jún. 16. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!