Heló megpróbálom nagyon röviden leírni mert nem enged sokat. ? Szóval 7 hónapos terhes vagyok és aggódok az miatt hogy esetleg elveszik tőlem a babámat. És tudom elsőre hülyén hangzik de a párom eléggé befolyásolható.
És az anyukája meg erőszakos,akaratos sajnos.
Megbeszéltem a párommal még a legelején hogy csak akkor vállalom a gyereket ha talpra áll és ott lesz mellettem mint anyagilag mint lelkileg és nem az anyjához visszük majd a gyereket ezt ne is remélje..
Most is albérletben vagyunk de félek ez megváltozik ha a baba megszületik a páromat felfogja beszélni az anyja hogy költözzünk hozzájuk én meg nagyon nem szeretnék és ezt ő is tudja..
Hozzáteszem a párom szülei az elején nagyon rendesek voltak velem tényleg.. szerettem is őket..de az utóbbi időben az hogy ennyire belemásznak az életünkbe meg a babavárásba már kezd nagyon idegesíteni..de legfőképpen az hogy a párom ezellen úgy látszik semmit sem akar tenni..ő úgy veszi hogy az anyja csak segíteni akar..én is ezt hinném ha nem menne utána a hánytorgatás meg a szemrehányások..mert sajnos volt már rá példa.
És ha a párom úgy dönt hogy hallgat az anyjára és hazaköltözik,viszi magukkal a gyereket még csak ellenkezni se tudnék hisz én nem tudnám hova vinni...nagyon kétségbe vagyok esve hogy mi lesz itt még 2 hónap múlva már előre idegeskedek aludni is alig tudok ez miatt..adjatok valami tanácsot..tudom elba..tam de mostmár nem tudom meg nem történté tenni..
Előre is köszi a válaszokat.
71-es, ne égess már ki minket, szerinted a kérdező majd Hardy-t olvas? :D
Egy mondatot nem tud helyesen leírni, hogy értelmezne akkor szépirodalmat?
Van az a szint, amin semmi nem segít.
A legfontosabb, hogy állj ki magadért, DE legyél kompromisszumképes!
Ha anyagilag jobban jártok, azzal, hogy odaköltöztök anyósékhoz, akkor TEDD MEG! Nem is kérdés! Én úgy látom, hogy itt csak megfelelően kell kezelned a barátod szüleit, megbeszélni velük a szabályokat. Ebben a párodnak is segíteni kell, és nem lesz baj.
71es
Köszi a választ hasznoa volt:)
72es
Nem hinném hogy itt a helyesírásom lenne a lényeg..emberek vagyunk,hibázunk..az hogy itt ott elírtam egy két szót véletlenül,vagy betűt mert siettem idegességemben gyorsan próbáltam írni nem hinném hogy a világ vége lenne..de köszi szépen a választ nektek is😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!