Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Heló megpróbálom nagyon...

Heló megpróbálom nagyon röviden leírni mert nem enged sokat. ? Szóval 7 hónapos terhes vagyok és aggódok az miatt hogy esetleg elveszik tőlem a babámat. És tudom elsőre hülyén hangzik de a párom eléggé befolyásolható.

Figyelt kérdés

És az anyukája meg erőszakos,akaratos sajnos.

Megbeszéltem a párommal még a legelején hogy csak akkor vállalom a gyereket ha talpra áll és ott lesz mellettem mint anyagilag mint lelkileg és nem az anyjához visszük majd a gyereket ezt ne is remélje..

Most is albérletben vagyunk de félek ez megváltozik ha a baba megszületik a páromat felfogja beszélni az anyja hogy költözzünk hozzájuk én meg nagyon nem szeretnék és ezt ő is tudja..

Hozzáteszem a párom szülei az elején nagyon rendesek voltak velem tényleg.. szerettem is őket..de az utóbbi időben az hogy ennyire belemásznak az életünkbe meg a babavárásba már kezd nagyon idegesíteni..de legfőképpen az hogy a párom ezellen úgy látszik semmit sem akar tenni..ő úgy veszi hogy az anyja csak segíteni akar..én is ezt hinném ha nem menne utána a hánytorgatás meg a szemrehányások..mert sajnos volt már rá példa.

És ha a párom úgy dönt hogy hallgat az anyjára és hazaköltözik,viszi magukkal a gyereket még csak ellenkezni se tudnék hisz én nem tudnám hova vinni...nagyon kétségbe vagyok esve hogy mi lesz itt még 2 hónap múlva már előre idegeskedek aludni is alig tudok ez miatt..adjatok valami tanácsot..tudom elba..tam de mostmár nem tudom meg nem történté tenni..

Előre is köszi a válaszokat.

2023. jún. 13. 21:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/101 anonim ***** válasza:
16%

Kedves Kérdező!

Ne szegje kedved az a néhány rosszindulatú kiiktatás. Tényleg elsietted ezt a terhesség dolgot, de nem te vagy az első, nem esik ki a világ feneke. Én a pároddal egy idős férfi vagyok, és így ilyen korú barátaim vannak. Azt vettem észre, hogy manapság a nők nem akarnak a gyereket, a férfiak meg igen, és ezért sok párkapcsolatban láttam azt hogy alapvetően a nők jobb pozícióba vannak. Sokkal több kártyád van, mint amennyit gondolsz. Ha nem akarsz anyósékhóz költözni akkor csak jelentsd ki hogy nem fogsz, ha akar ő menjen, de a gyerek veled marad. Szerintem van reális esély hogy megértse, sok férfi felnő ha jön a gyerek. Próbálj 3gy kicsit az egójára hatni, hogy neki kell felelősséget vállalni, nem élhet az anyjával stb.

Egyébként ha végül szét is mentek, akkor sem kell annyira aggódj. Vannak barátaim és a családban is előfordul, hogy egy nő egyedül maradt a gyerekkel, és nem baszódott el az életük. Pont amiatt hogy a nők manapság nem akarnak gyereket, az egyedülálló anyukák is kelendőek.

Kitartást, remélem megoldódnak a gondjaid. Nyugtasd magad azzal, hogy más nők 35 évesen kapcsolank hogy kell nekik gyerek, neked addigra már lesz egy 15 évesed és még akkor is előtted áll az élet.

2023. jún. 14. 09:19
 32/101 anonim ***** válasza:
93%
Minek költöznétek oda ha ott is ugyanúgy fizetni kell??? Akkor nem mindegy hogy mikor mennek hozzátok? Akkor is ott enné őket a fene!!! Nehogy már hazaköltözz. Mondd meg a párodnak hogy nem mentek sehová. Egy család lesztek. Baxxon már magaval valamit. Nehogy hazaköltözz hozzájuk mert akkor véged lesz!!!!
2023. jún. 14. 09:30
 33/101 anonim ***** válasza:
80%

Kérdező, én írtam azt, hogy a szülőkkel lakva kell tudnotok félrerakni, hiszen a rezsit, kaját eddig is fizetnetek kellett, de mellé még albérleti díjat is, most pedig - gondolom a szülők is erre gondoltak - az albérletre költött pénz megmarad. Még akkor sincs baj, ha kezdetben nem tudtok féretenni, de később kár Te is elmehetsz dolgozni, kereshetsz olyan munkát, ami a kicsi mellett is megy, úgy már lehet spórolni. Ha a célt látod magad előtt, akár a szülőkkel is tudsz majd normális kapcsolatot kialakítani.

A női kommunikáció csodákra képes, tanuld meg jól használni :) Akár még az is előfordulhat, hogy jól kijössz a nagyszülőkkel, ha Te is normálisan viszonyulsz majd hozzájuk. Azzal, ha kimondod, megköszönöd a segítőkézségüket és azt, hogy befogadnak, még nem alázkodsz meg, de hidd el, csodákra képes egy-egy ilyen mondat. Ettől még készülhetsz arra, hogy külön életetek legyen, akár apával, akár nélküle, de most ez van, ezt a helyzetet kell megtanulni kezelni.

2023. jún. 14. 09:30
 34/101 anonim ***** válasza:
88%
De minek menjen a nagyszulokhoz ha semmivel nem lesz előrébb?? Leírta
2023. jún. 14. 09:32
 35/101 A kérdező kommentje:

31es

Először is köszönöm a válaszod

Nem szegték a kedvem,nekem már azelőtt is ilyen volt hogy elolvastam volna mit írtak, de igazuk van, őszinték voltak és ez a lényeg.

Ezt azthiszem jól látod..én sem akartam először a babát csak én hülye hagytam rábeszélni magam mert a párom ígért nekem fűt fát én meg hittem neki mert azthittem szeret de rákellett jönnöm hogy sajnos mégsem de ugye ezeket már leírtam feljebb.

Hidd el hogy ez lenne az utolsó amit szeretnék (hogy az anyósomékhoz költözzünk) mert ismerem őket, tudom milyenek..

De más választásom nem lesz bárhogy is nézem érted..most a pénzből pl.amit kapni fogok vagy a gyerek szájába adok enni vagy az alberletet próbálom meg kifizetni ha egyedül maradnék..

Úgyhogy igazuk volt a válaszolóknak nem sok választásom van ezen kívül..ha annyira elszeretném tartani őt egyedül maximum akkor tudnám ha bölcsibe járatnám vagy oviba..de ugye még meg sem született úgyhogy ez se most lesz sajnos..

De szerintem a páromnak már az elejétől kezdve ez lehetett a terve..csak hitegetett engem..de nembaj tanulok belőle ez a lényeg..az miatt hogy a gyerek jó körülmények közt nőjön fel,meghunyászkodok..legalábbis egyenlőre..

Mert hiába vannak testvéreim, hiába vannak szüleim ha egyik még csak fel sem hív hogy szia te hülye, voltál orvosnál? Mi van a babával egészséges? Pl.

Szóval ez van..

De köszönöm a bíztató szavakat kedves utolsó.

2023. jún. 14. 09:35
 36/101 anonim ***** válasza:
93%
Mert a párod ennyire haza akar koltozni? Nem tudjátok fenntartani az albérletet ahogy eddig is?
2023. jún. 14. 09:40
 37/101 A kérdező kommentje:

32es

Mondtam a páromnak még a múltkor ezt amit épp leírtál..és az a baj hogy amikor itthon vagyunk ketten,és úgy beszélgetek vele ilyen dolgokról akkor egyetért velem és igazat ad..viszont amikor az anyjáékhoz megyünk látogatóba mint pl.a múlt hétvégen, és mond valamit az anyja ezzel kapcsolatban hogy már pedig mi oda fogunk költözni mert hova máshova vihetnénk a babát akkor csendben van..ahelyett hogy talpra állna és azt mondaná az anyukájának hogy szívből köszönjük a segitséget de felnőtt férfi vagyok,lassan apa leszek és nekem kell ezt megoldanom egyedül. És hiába írjátok hogy ne költözzünk oda,a páromra úgysem számíthatok ilyen téren minek mondogassam neki minden nap ugyanazt ha egyszer még neki áll feljebbm.sajnos nem nőtt még fel.. De ugye hiába ha itt kicsi a hely..nem elég hisz a babának sok helyre van szüksége már csak a kocsi miatt is, a hintája miatt,a kiságy miatt,az etetőszék miatt pl. érted ilyen dolgoknak kell hely ..és igaz kettőnknek elég ez az albérlet de egy babának sajnos nem..legalábbis amíg pici.

2023. jún. 14. 09:46
 38/101 anonim ***** válasza:
95%
Nem. Forditva van a helyzet. Amíg pici addig elég a hely, ha nagyobb akkor lesz kevés. Legalábbis úgy jön le hogy nem osztoztok senkivel az albérleten, hanem a szomszédék iszákosak. Vagy osztoztok az albin masokkal? Mert akkor lehet hogy tényleg megfontolando a költözes ha nem olyan eletet él a lakótárs
2023. jún. 14. 09:50
 39/101 anonim ***** válasza:
95%

"Ha nem akarsz anyósékhóz költözni akkor csak jelentsd ki hogy nem fogsz, ha akar ő menjen, de a gyerek veled marad."

Persze, menjen akkor anyaotthonba a gyerekkel, ott sokkal jobb lesz nekik :D A párja tudja, hogy semmije nincs és sehova nem tud menni a kérdező, szerinted beijed majd?

2023. jún. 14. 09:52
 40/101 A kérdező kommentje:

36os

De fent tudjuk tartani nem ez a baj hanem az hogy kicsi..nem elég nagy, egy babának sok dologra van szüksége nagyobb helyre..írtam feljebb

2023. jún. 14. 09:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!