Normális, hogy a vőlegényem azért felkel hajnalban feltenni a bográcsot, hogy a szüleim ne tudjanak ,,beleszólni”?
81!
Aha. Na és más helyzetekben hogy fog ez mukodni? Tegyük fel házasodni akarnak q kérdezőék. A leendő férj nem megy majd el az esküvőre, mert nem meri elmondani az anyosnak, hogy ő lila szalvetakat akar? Vagy a gyereknek nem adnak nevet, mert apos Jánosnak akarja hívni, q kérdező pasija meg Józsefnek és nehogy már el merje ezt mondani aposnak? A gyereket ott hagyja majd anélkül, hogy elmondana, mogyoró allergiára van, mert mit szólnak hozzá, úgy se értik meg? Baxus...
Nem a 81-es vagyok, de nyilván ugyanazzal a megelőző-elkerülő módszerrel, mint hogy megfőzi a kaját, mielőtt apósék odaérnek.
Megrendelik a lila szalvétát, mielőtt apósék rendelnének valamilyet. Szülés után bediktálják a gyerek nevét, mielőtt apósék diktálnák be (ez ugye rossz párhuzam, mert apósék ebbe nem is tudnak belenyúlni). A gyereket meg nem hagyják ott, ha mogyoróallergiája van, mert nem kockáztatják meg, hogy kórházba juttassák.
85!
Hát az szép élet lesz így... Ahelyett, hogy oda állna és elmondaná. Aztán újra és újra, amíg fel nem fogják
"Ahelyett, hogy oda állna és elmondaná. Aztán újra és újra, amíg fel nem fogják"
Vitatkoztál már egyébként csökönyös barmokkal? Szerintem nem, mert akkor tudnád, hogy szart sem ér. Egyik fülükön be, a másikon meg ki. Max. a sértettség, ami megmarad náluk, de az sem annyira, hogy megértsék, miért is szóltak be nekik. Az önkritika az ő esetünkben nem működőképes. Ha az ember nyugodtan akar élni, akkor ezeket ki kell bszni, mint macskát szrni, mert különben az egész élete rámehet az ilyenekkel való vitatkozásra. Egy életem van, és azt nem ezzel akarom eltölteni.Ennyi nekem is jár.
75.
Hidd el van az az erőszakos, mindentjobbantudok, típus aki nemhogy nem veszi észre magat, de ha konkrétan szembesíted a nyílvánvalóval, akkor is tagad, hárít, hazudik.
Nagy szerencséd van, hogy nem találkoztál még ilyen idiótával, pedig igen sok van belőlük.
Többek között róluk szólnak az anyósos/apósos kérdések.
Jaj, nálunk is ilyen a család. ELMONDOM neki határozottan, komolyan, hogy hagyja, ne nyúljon bele, nem, juszt azért is csinálja, meg okoskodik.
Aztán kb elküldöm a halál f...ra, mert nem igaz, hogy képtelen megérteni, mit kérek tőle, akkor még ő sértődik meg. Irtó gáz az ilyen ember, egyébként, akinél a szép szó nem használ, a jogosan durvább odamondásra meg rögtön húzza az orrát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!