Milyen gyakran jártok a pártok családjához? Szemét vagyok, hogy nem szeretnék minden hétvégét a vőlegényem családjával tölteni, hanem közösen programozni vagy a kis lakásunkban elleni? Egyre jobban felemészt ez a dolog.
Több mint 6 éve vagyunk együtt és 3 éve egyutt élünk.
26 évesek vagyunk.
Szia ezzel szerintem nincs probléma, hogy inkább a pároddal szeretnéd tölteni az időt!
Ülj le vele és beszéljétek meg.
Csináljátok közös programot kettesben illetve a családdal is lehet és akkor lehet te is szívesebben töltöd velük az időt!:)
M I N D E N H É T V É G É T É V E K Ó T A ? ? ?
Én 2 hónapnál tovább nem bírtam volna. És ha a másik képtelen lett volna megérteni, hogy vele kettesben akarom tölteni a szabad időmet, akkor gyorsan menekülőre fogtam volna.
Téged mi tart bent ebben a kapcsolatban 6 éve?
Beszéltél erről a párodnak az elmúlt 6 évben? Ha igen, mi volt a reakciója?
A probléma ott kezdődik hogy messzebb lakunk(Pest) tőlük ( Eger kornyeke) és a kerti munkákban a párom tud nekik segíteni.
Nyilván vannak hétvégék amikor nem kell mennünk de a hónapban a legtöbb hétvége ott van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!