Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Milyen gyakran jártok a...

Milyen gyakran jártok a pártok családjához? Szemét vagyok, hogy nem szeretnék minden hétvégét a vőlegényem családjával tölteni, hanem közösen programozni vagy a kis lakásunkban elleni? Egyre jobban felemészt ez a dolog.

Figyelt kérdés
Nem szeretnék én lenni a házi sárkány, de egyszerűen már nem lehet kibírni.

2022. ápr. 25. 09:48
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 anonim ***** válasza:
89%

Én az anyós(jelölt vagyok) Fiam, és a menyasszonya 4 éve vannak együtt. Imádom őket! De idegbajt kapnék ha minden hétvégén meglátogatnának. Szerintem finoman jelezném is, hogy van élet anyós nélkül is..Tényelg imádom őket, de szerintem annyi közös program kell ami mindkét családnak elfogadható. Hétvégente mi is csak feküdnénk a kanapé előtt, vagy mennénk kirándulni. Vannak közös programok, vannak napok amikor vagy ők jönnek vagy mi megyünk, de nem minden hétvégén.

Szerintem ha téged zavar a hétvégi látogatások száma, akkor azt beszéljétek meg. Sokszor az a gond, hogy senki sem mer elsőnek szólni, és így csendben morognak.

2022. ápr. 25. 13:38
 52/72 anonim ***** válasza:
91%
Lényeg hogy menjetek kevesebbet, és neked akkor se kötelező vele tartani. Addig meglatogathatod a te szuleidet, barátnőzhetsz vagy csak pihenhetsz.
2022. ápr. 25. 13:42
 53/72 anonim ***** válasza:
87%
Én ezért hagytam el a páromat, mert akkora családja volt, hogy minden hétvégén mennünk kellett valakihez. Szeretnék hétvégén a hobbimmal foglalkozni, vagy elmenni egyet kirándulni. Most olyan párom van, akinél nincs ez a látogatási kényszer, sokkal jobban is érzem magam.
2022. ápr. 25. 13:44
 54/72 anonim ***** válasza:
91%

Párom apja se tud mindig mindent megcsinálni, párom fel szokta ajánlani: fogadjon egy segédmunkást / napszámost, kifizetjük a napját és majd az bepakolja a tüzifát, majd az megkapálja a kertet stb, amiben kell segítség

Nem akarják elfogadni, pedig sokszor levezettük nekik a matekot: párom hétfőtől péntekig dolgozik 12 órákat, szombaton is bemegy ha tud, hétvégén pihenni szeretne, ha kivesz szabit hogy segítsen vagy feláldozza a szombati munkát, többet bukik (fizetés) mintha megcsináltatja mással, nem beszélve a benzint, utiköltséget, mert nem lakunk közel hozzájuk.

Vidéken nőttem fel, tudom hogy ott mindig van munka, és látom azt is, hogy a városiak hogy élnek.

Jogod van pihenni, szórakozni pláne ha dolgozol érte és élvezni szeretnéd a fiatalságod és a szabadságod. Gyerek mellett nem tudsz majd ugyse kedved szerint jönni-menni, akkor a gyerek osztja be az idődet amíg kicsi

2022. ápr. 25. 14:02
 55/72 anonim ***** válasza:
89%
13:32 Mekkora igazar it, én is magamra ismertem benne, hiszen én is ezt éltem mindig a férjem családja miatt.Kérdezò nagyon fontold meg ezt a választ.
2022. ápr. 25. 14:03
 56/72 anonim ***** válasza:
91%

Tekints erre úgy, mint egy próbatételre, egy megoldásra váró komolyabb problémára. A legtöbb kapcsolatban van ilyen. Ha objektívan nézzük, a párod generál egy helyzetet ami neked nem jó (de lehet neki sem), az most mindegy hogy ez a családjával kapcsolatos. Kérdés, mit tud és mit akar tenni a megoldás érdekében, ami végül mindkettőtöknek jó (és nem anyukáéknak).

Ez olyan szomorú, mikor felnőtt emberek másnak megfelelgetve kell hogy éljenek.

2022. ápr. 25. 14:31
 57/72 anonim ***** válasza:
28%
Évente 4-5x megyünk (1 órára laknak), én mennék akár kéthetente is, de a párom nem akar.. Már amikor karácsonykor 2 éjszakát ott töltünk minden baja van 😒
2022. ápr. 25. 14:43
 58/72 anonim ***** válasza:
68%

6-os

Elleni és programozni akar :) Ha egyszer programozók mindketten...

2022. ápr. 25. 15:30
 59/72 anonim ***** válasza:
87%
48, nem tudom ez mikor történt, de nem beszéltetek ügyvéddel? Nem volt hagyatéki? Ti nagyon át lettetek b_szva. Van öröklési rend, nem számít, hogy após meghalt korábban, attól még az anyja halálakor neki járó örökség jár neki, csak mivel már ugye halott, így az ő örököseire száll tovább, tehát a férjedre és a testvéreire. Após húga csak akkor "örökölhetett" mindent, ha az öregasszony még életében ráíratott mindent.
2022. ápr. 25. 16:50
 60/72 anonim ***** válasza:
85%
Ohh igen. Ráiratott mindent a lányára miután a fia meghalt. Nem szivlelte anyósomat soha.. Hiába voltak ugye unokái, inkább kib.szott a menyével, mert nehogymár kapjon is valamit. Nem volt valami kedves nagymama az öregasszony.
2022. ápr. 25. 18:05
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!