Milyen gyakran jártok a pártok családjához? Szemét vagyok, hogy nem szeretnék minden hétvégét a vőlegényem családjával tölteni, hanem közösen programozni vagy a kis lakásunkban elleni? Egyre jobban felemészt ez a dolog.
Én az anyós(jelölt vagyok) Fiam, és a menyasszonya 4 éve vannak együtt. Imádom őket! De idegbajt kapnék ha minden hétvégén meglátogatnának. Szerintem finoman jelezném is, hogy van élet anyós nélkül is..Tényelg imádom őket, de szerintem annyi közös program kell ami mindkét családnak elfogadható. Hétvégente mi is csak feküdnénk a kanapé előtt, vagy mennénk kirándulni. Vannak közös programok, vannak napok amikor vagy ők jönnek vagy mi megyünk, de nem minden hétvégén.
Szerintem ha téged zavar a hétvégi látogatások száma, akkor azt beszéljétek meg. Sokszor az a gond, hogy senki sem mer elsőnek szólni, és így csendben morognak.
Párom apja se tud mindig mindent megcsinálni, párom fel szokta ajánlani: fogadjon egy segédmunkást / napszámost, kifizetjük a napját és majd az bepakolja a tüzifát, majd az megkapálja a kertet stb, amiben kell segítség
Nem akarják elfogadni, pedig sokszor levezettük nekik a matekot: párom hétfőtől péntekig dolgozik 12 órákat, szombaton is bemegy ha tud, hétvégén pihenni szeretne, ha kivesz szabit hogy segítsen vagy feláldozza a szombati munkát, többet bukik (fizetés) mintha megcsináltatja mással, nem beszélve a benzint, utiköltséget, mert nem lakunk közel hozzájuk.
Vidéken nőttem fel, tudom hogy ott mindig van munka, és látom azt is, hogy a városiak hogy élnek.
Jogod van pihenni, szórakozni pláne ha dolgozol érte és élvezni szeretnéd a fiatalságod és a szabadságod. Gyerek mellett nem tudsz majd ugyse kedved szerint jönni-menni, akkor a gyerek osztja be az idődet amíg kicsi
Tekints erre úgy, mint egy próbatételre, egy megoldásra váró komolyabb problémára. A legtöbb kapcsolatban van ilyen. Ha objektívan nézzük, a párod generál egy helyzetet ami neked nem jó (de lehet neki sem), az most mindegy hogy ez a családjával kapcsolatos. Kérdés, mit tud és mit akar tenni a megoldás érdekében, ami végül mindkettőtöknek jó (és nem anyukáéknak).
Ez olyan szomorú, mikor felnőtt emberek másnak megfelelgetve kell hogy éljenek.
6-os
Elleni és programozni akar :) Ha egyszer programozók mindketten...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!