Hogyan adjam ki a dühöm? Rengeteg gyűlölet van bennem, és lassan felemészt.
Nekem két dolog segít: futás végkimerülésig, amikor már hazamenni se tudok, csak a kerítés mellett.
Rajzolás, festés, novella írás, mindegy, csak ki tudjam adni az energiákat.
"...de tökéletesen tudom kontrollálni...."
Most még.
Nekem azt mondták, hogy menjek el verekedni, sportolni. (túlteng bennem az energia és persze a düh)
Hasonló vagyok én is, csak kicsit idősebb.
De valóban az is segít, ha ide leírod a problémád.
Meríts ki/le magad, ahogy korábbi válaszolók is írták.
Futás, biciklizés, netán próbálj ki valami küzdősportot.
Köszönöm a válaszokat:)
Igazából ez egy ilyen felismerés-belém csapott az értelem dolog.
N.-nel legjobb barátnők voltunk. Aztán odajött hozzánk egy osztálytársnőnk, R., hogy beállhat-e közénk, és legyünk hárman legjobb barátok. Nem túlzottan érdekelt, N.-nel úgy is jobban leszünk, mi ketten. Ez volt 2 éve. Odáig fajult, kemény másfél év kellett neki, hogy már nincs is vita arról, hogy amikor párt kell választani, hogy legyünk. Ők ketten. Aztán ha valamelyikük hiányzik, ott vagyok én. R. pedig állandóan szidja a háta mögött N.-t. Hogy milyen önző, fösvény, mert amikor találtunk 300 forintot, Ő elrakta. Nem hogy vettünk volna együtt egy zacskó gumicukrot, vagy akármi. Én ezt másnap szóba hoztam, és még én voltam lecseszve!! R. ott védte, hogy áááá, nem önző, nem..Oh a gyűlölet!
Igazából nem is haragudnék a volt legjobb barátnőmre, hogy "ott hagyott", mert biztosan az én hibám, hiszen R. biztos jobb nálam, ha olyan tökéletes lennék, most nem lennék egyedül. Szóval konkrétan most mindenkit gyűlölök, egyre jobban, de legfőképpen magamat, ha jobban belegondolok.
MEgértem hogy kibuktál, rossz érzés ha "lecserélnek" én is így jártam régebben... próbáld megbeszélni a volt legjobb barátnőddel, hogy neked ez mennyire rosszul esik, és hogy mi az oka ennek az egésznek...azt pedig mond meg a másik lánynak hogy ne neked szidja a volt legjobb barátnődet, hanem mondja meg a szemébe ha valami baja van vele, mert barátnők ilyet nem csinálnak!
Remélem tudtam segíteni :)
Magadat meg végképp ne utáld, nem tehetsz semmiről, ne hagyd hogy elvegyék tőled azt amit/akit szeretsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!