A szeretet és a gyűlölet közt tényleg csak egy hajszál van? Szerettél meg már valakit, úgy, hogy előtte utáltad?
szerintem igaz
volt egy barátnőm, 3.tól 5.ig össze voltunk szinte nőve. aztán 6.ban eltávolodtunk, 7. 8.ban pedig oylan szinten gyűlöltem, utáltam, kinéztem hogy az valami eszméletlen. balalgáskor rájöttem hogy mekkora bunkóvagyok/voltam vele, nagyon megbántam, és bocsánatot kértem tőle. szóval kibékültünk, néha találkozgattunk is, de azért nem lettünk újra barátnők.
volt egy hasonló barátnőm. 1-1,5 évig le nem lehetett lőni minket (amúgy 150 km-re lakik, összvissz 3* találkoztunk, de msnen mindig beszéltünk) aztán egy fél évig veszekedtünk, midnen vackon. aztán fél év "örihari" majd egy hritelen felindulás, hogy kezdjünk tiszta lappal. azóta is beszélünk, nagyon fontos számomra, viszont nem vagyunk összenőve, és ez így pont jó.
szóval van benne valami. fordítottját még nem tapasztaltam, de kitudja ;)
Bizony,a szeretet és a gyűlölet nagyon közel van egymáshoz.Néha azért gyűlöltem embereket,mert egyszerűen vágytam a szeretetükre!!És aztán megszerettem ezeket az embereket.És mostmár csak kevés ember van olyan,akit tényleg szívemből,örökre gyűlölök és gyűlölni is fogom!!!:@:S:)
Én utálva tudok csak szeretni,vagy szeretve utálni tudok..de gyűlölve szeretni..na azt már nem:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!