Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan adjam ki a dühöm?...

Hogyan adjam ki a dühöm? Rengeteg gyűlölet van bennem, és lassan felemészt.

Figyelt kérdés
Állandóan ideges vagyok, és folyamatosan úgy érzem, hogy szét tudnám verni a gyűlölt személyt. Természetemből adódóan, bár még csak 13 éves, ráadásul lány, nagyon erőszakos/agresszív vagyok, de tökéletesen tudom kontrollálni. De már nem bírom. Nem tudom hogy tudnám kiadni, anélkül hogy másnak ártsak. Ordítottam, metál zene, balett zene, ütöttem magam, a falat ököllel, vagy bármilyen tárgyal, de még mindig úgy érzem, hogy agyon tudnám verni azt a személyt, de tudom hogy nem szabad..
2011. máj. 17. 22:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

szerintem

1) írd ki amgdból

2) sportolj valami olyat, ahol ezt levezeted, pl kickbox, box, thaibox stb. ott aztán lehet ütni vágni. és még hasznos is (pl önvédelem)

így kiadod magadból a felgyülemlett feszültséget de legalább jó helyre megy.

2011. máj. 18. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!