Normális, hogy a vőlegényem azért felkel hajnalban feltenni a bográcsot, hogy a szüleim ne tudjanak ,,beleszólni”?
Én is utálnám, ha az anyósom belekontárkodna a főzésembe. Jószándék ide vagy oda. Meg amúgy szerintem bunkóság is ilyet csinálni kérés nélkül.
Azt pedig inkább értékelned kellene a párodban, hogy nem egy elveszett kisfiú, hanem önálló, felnőtt férfi, aki nem kér mindenért segítséget. A másik meg, ha mégis segítség kell, én is szeretem eldönteni, hogy kitől/honnan akarom azt beszerezni.. Nem vagyok köteles az apósomat megkérni. Nincs ebben semmi probléma.
Gondolom, a kérdező férje azért nem szólt akkor ott, mert tudja, hogy az anyósáék ilyen értetlenek és nincs kedve velük kínlódni, meg tudja, hogy úgysem fogják fel, hisz feltételezhetően am7gy is belekontárkodnak mindenbe.
De én azért kíváncsi lennék, mit szűrt le ezekből a kommentekből a kérdező, csak ugye ő meg hallgat. Gondolom azért, mert belátás és elgondolkodás helyett megsértődött, mert a 99% azt írta, hogy a szüleivel meg vele van a, baj.
Kérdező, ha anyádékkal szemben nem kezdesz el qrva gyorsan a sarkadra állni, ne csodálkozz, ha egyszer válóperrel lep meg a kedves férjed. Én a párom szüleit is elküldeném a francba és a páromnak is hozzátenném, hogy ha szerinte ez normális egy vendégtől, húzzon haza az anyjáèkhoz nyugodtan, majd postázom a holmijait meg a napokban nyújtom be a válópert, mert egy felnőtt ember házastársa akarok lenni, aki ki tud állni magáèrt. Meg megmondanám, ha ezek után is hívja hozzánk az anyjáékat, ugráljon körülöttük egyedül innentől kezdve.
Nyugtass meg, hogy legalább volt bennetek annyi önkritika, hogy erre nem pulyáltatok le és nincs is tervben!
55, nem a nulla kommunikáció a normális, de mint a kérdező már az elején írta, a szülei nem értenék meg, ha azt kérné a pasi, hogy ne nyúljanak bele a kajájába, mert nem bírják ki, hogy ne "segítsenek".
Gondolom, a pasi ismerve őket tudja, hogy hiába beszélne, ezért inkább hamarabb belekezd. Összebalhézni meg nem akar, mert kinek kell a családi feszkó.
55
Nem igaz, hogy nulla kommunikáció. A férj elmondta a kérdezőnek. A szülőkkel meg nem akar vitát. Hát a saját nője nem érti mi a baj. Gondolod ha szólna a szülőknek akkor megértenék? Biztos hogy nem. Így csak a nőjétől kapja az ívet akkor meg anyóséktól is.
Van kommunikáció. Hiszen felkel , megfőz időben. Ezzel kommunikálja mindenki felé, hogy nem kér segítséget, de senkit nem érdekel és senki nem értékeli hogy megfőz.
Jézus mennyi ember van itt zabszemmel a seggében. Van akinél a bográcsolás egy közösségi program, nálunk is, együtt pucoljuk a zöldséget, együtt kevergetjük a kaját. Soha nem csinálnék belőle ügyet ha anyósom beletenne egy kanál sót vagy mittomén. Ne mondjátok már nekem, hogy sosem bográcsoztatok közösen haverokkal és csináltatok együtt paprikás krumplit.
Ezzel persze véletlenül se akarom azt mondani hogy ennek mindenhol így kell lennie, sőt, de azért ilyen messzemenő következtetéseket levonni habzó szájjal, meg parasztozni, bocs, de nevetséges. Lehet a kérdező szülei is ezt veszik természetesnek.
Kérdező pasija is ahelyett hogy hajnalban kel, megmondhatná hogy ő egyedül akar főzni és kész, senkinek semmi baja nem lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!